Tha Redhead

Me, myself and I, denna blogg handlar om mig..vad som får mig må bra, dåligt, bli arg..helt enkelt vad som får mig att ticka! Välkommen!

ohh the weather outside is frightful..

Publicerad 2012-11-29 22:47:00 i Just Nu!, On my mind,

..eller nää va?!
 
Jag har som policy att gilla snö i en månad, give or take a few days..så slutet av november och hela december är det ok, nästan ett måste faktiskt, med snö men så fort man druckit upp sista slurken champagne den 1/1 så ska den vara väck!
Då finns det ingenting härligt, mysigt eller fantastiskt med snö...då är den bara kall, jobbig att ta sig fram igenom o i slutändan kommer den bli blask och förstöra både strumpor o skor.
 
Helst av allt skulle jag bara vilja kunna trycka på en knapp och bestämma att decembermånad ska det var snö, med stora fina vita flingor, och sisådär -10 grader men sen när januari dyker upp vill jag trycka på en ny knapp så all snö försvinner med ett kick, UTAN BLASK, och så ska alla träden börja knoppas o våren ska vara i antågande o allt ska bli ljust o icke deprimerande igen.
 
Så skulle det vara om jag fick bestämma, men den gåvan fick inte jag när jag föddes, så nu är vi helt utelämnade till vädergudarna som vanligt.
Och får jag dra en chansning så skulle jag tro att de inte ler mot mig denna gång heller, utan att jag kommer få se snön nu nån vecka och sen kommer den blaska bort för att sedan återkomma i orkanstyrka 2/1 -13 , för det är vad som kallas lagen om alltings jävlighet!!
 
Men nu ska jag inte låta så bitter, jag har ju ingen aning om hur det kommer bli!
 
För övrigt har julen smygit sig in i vårt hem idag, vet inte vad som hände men plötsligt så dök det upp ljuslyktor med tomtemotiv och ett par juldukar...och när de väl var framme såg jag ingen anledning till att hejda mig längre. Men det finns inga porslinstomtar uppe än iaf....(men kan tänka mig att de smyger upp på söndag)
 
Ljusslingan på balkongen är inte heller uppsatt än, för den "tomtenissen" som ska fixa det fattar inte piken, även om kartongen legat framför honom heeeela kvällen, men hoppas på bättring till morgondagen ;-)
 

Ja såhär såg det ut på Adventsmarknaden i Gamla Linköping 2010..snöstorm och med den la jag till den hetaste minen EVER i mitt fejs ;-)
 

Gå på tå eller?

Publicerad 2012-11-29 07:12:02 i



Min räddare i nöden så jag kan jobba trots mina trasiga hälsenor o slipper trippa runt,på tå...tummen upp för voltaren!!

Fröken Redhead

Publicerad 2012-11-28 20:24:00 i Just Nu!, On my mind, Små glädjeämnen,

Idag har det snöat...MYCKET! Men det har varit plusgrader, men snön har lagt sig eftersom det snöat så ymnigt och inatt kommer det bli kallt..och Anna har fortfarande inga vinterdäck på TT:n.,,,och JAG tänker inte vara den som kör den härifrån till mamma o pappa (där däcken finns) för att byta dem, Mr B har sagt att han ska fixa det varje dag så nu får han stå sitt kast ;-)
 
 
 
Fick lite sladd på jobbilen idag med, det var mer kul än otäckt,fnittrade som ett barn på julafton (eller rättelse...som MIG själv på julafton)
 
 
Igår var jag ju ute hos bästa Emma på Hårboden i W-town och jag blev riktigt nöjd med resultatet som vanligt!
 
Tog ingen ny före bild men ni har ju sett ganska många bilder på mig den senaste tiden, men lägger upp denna så ni ser skillnaden i färg (och ja, bilden har ni sett förr)
 
 
Och såhär blev det :
 
 
Jag blev nöjd som få! Tack igen Emma!!
 
 
För övrigt har jag ju missat att lägga upp bild på den fina present jag fick av Linda i söndags
 
 
 
Cooola gänget det är vi det ;-)
 
 
För övrigt känner jag julstämningen...och imorn efter jobbet ska jag byta gardiner!!

Ullared

Publicerad 2012-11-27 12:36:59 i

Igår var en dag som gick i shoppingens tecken, vi begav oss nämligen till shoppingmeckat...ULLARED!

Spenderade cirkus sju timmar med att shoppa...och idag har jag dubbelt så stora hälsenor, vilket troligtvis skvallrar om en satans inflammation igen. Men jag biter ihop o linkar runt på jobbet idag iaf...måste ju tjäna lite om man ska spendera ;)
Gårdagen var iaf toppen och vi fick med oss nio välfyllda kassar hem och en hel del som var för stort för att få plats i nån påse! Och TT:n funkade prima som gekås bil så de så!!









I eftermiddag är det jag som brummar ut till Wikingtown o får skatboet på knoppen fixat!

Eggnog

Publicerad 2012-11-25 22:08:00 i

Eggnog är fiiina grejer!!

Nu ska jag bara skriva klart listan till morgondagens shopping på gekås o sen blir det sova!



Julkulor

Publicerad 2012-11-25 16:53:08 i

Pysseldag idag hos Linda i skogen ...det var kalaskul! Och L hade mängder med tålamod med mig o min okreavtivitet ;)

Men det skapades julgranskulor och tändsticksaskar!
Sen åt vi pepparkakscheesecake, drack sjuka mängder julmust och skrålade i för kung o fosterland till julmusiken som ljöd ut från högtalarna!









Ett par saffransskorpor slank också ner ;)

Ska det bli jul snart?

Publicerad 2012-11-24 18:04:12 i

Ja, det är det som är planen så nu medan karln är iväg o hjälper grannen att frakta hem madrasser från Ikea så vågade jag mig själv upp på vinden för att hämta ner julshitet, för nu ska stakarna få pryda våra fönster! Ska byta gardiner snart med , ja det får man...vill,njuta så länge jag kan av det vackra!!



Shoppade friskt idag och besökte faktiskt även systemet eftersom vi inte gjort nån tysklands tripp i år, och jag ska göra eggnog ikväll o såg att vi hade väldigt lite alkoholhaltig dryck till det , men fyyy vad dyrt det är på systemet om man jämför med tyskland!
Gjorde även ett besök på bodyshop..o fick med mig lite bodybutter o ny handsprit med mangodoft denna gång :)






När karln kommer hem ska han påbörja plankstek , för ikväll blir det plankor till middag..mumma!
Pratade dessutom med Linda förut så imorn blir det spontantripp till skoogen för lite pysslande, är tacksam för det för en annan är okreativ som få ;-)

Stan - check!!

Publicerad 2012-11-24 14:19:18 i

Rundan på stan avklarad, med besök på Panduro, obligatorisk Chailatte och en sväng på julmarknaden i trädgårdsföreningen..nu väntar Tornby på Nylins plånböcker ;)






God natts sömn?!

Publicerad 2012-11-24 03:58:22 i

Klockan är snart fyra och jag kan fortfarande inte sova. Slumrade snabbt o tyvärr alldeles för kort i soffan förut men nu ligger jag här i sängen bredvid en karl som sover som en stock och en högerfot som måste ha seriösa fel, eftersom den "somnar", eller domnar av hela tiden.
Testa att sova igen då, wish me luck :-)

kortisinlägg

Publicerad 2012-11-22 12:59:00 i

Julen står runt knuten och på julen ska det pysslas. Så häromdagen satte jag mig o ritade fram alla mina gamla julmagasin o markerade pyssel som jag SKA göra i år!

Sen gjorde jag om lite på receptbokslisten i köket o plockade bort Leila o fram med juuul!
Till helgen plockar jag fram ljusstakarna med!









Och igår tyckte min make att jag förtjänade lite extra mys, så han kom hem med min favorit bakelse, budapest, och Amelia jul!
Braaa man!



Känner mig såå trött btw, sover knappt om nätterna , lider av insomnia eller nåt sover typ två timmar..så idag tackade jag nej till helgens holabaloo i Örebro, känner mig själv o min kropp så väl att jag vet att jag inte kommer orka..behöver sova ut, slappna av.
O sen blir det kanske Ullared på måndag o då vill jag verkligen vara utvilad ;)

Åhh haaaaappy day

Publicerad 2012-11-19 21:05:55 i Just Nu!,

Bestämde mig för att vara duktig idag på min lediga dag och rensa hela  sovrummet, har haft en hel del skräp under sängen och nu var det dags att ta itu med skiten.
Hela sovrummet rensades och det som skulle slängas åktes iväg med och en hel del åkte upp på vinden.
Och när jag skulle ta itu med en tidningshög som legat under sängen hur länge som helst och slänga dem i återvinning...då hörde jag att något åkte ut ifrån dem och studsade på golvet.
 
Och till min förtjusning hittar jag min vigselring som varit försvunnen sen i maj, alltså ett halvår..och jag tänkte ringa till f-bolaget igen i eftermiddag men det behövdes inte! Blev så glad att jag faktiskt grät en skvätt, har letat överallt och dessutom skakat dessa tidningar förut ett flertal ggr.
Blev så glad att jag slipper köpa en ny på försäkringen, för det hade inte varit samma sak!!!!
 
Så nu har jag ett skinande rent sovrum & badrum..tog det när jag hade farten uppe...så nu är de
 inte bara rena utan kliniskt rena..fiiiint!!!
 
 

Helg

Publicerad 2012-11-19 20:45:00 i Just Nu!,

Yes, gamla Coca-cola julreklam (typ, lite ändring är det allt) är tillbaka! Julen är räddad ;-)
Nämen allvarligt det är ju juuuul över den med de upplysta lastbilarna, tomtarna osv ;-)
 
Jag vet att jag varit hemskt dålig på att blogga de senaste dagarna och det är inte för att det inte hänt något utan tvärtom, jag har haft fullt upp sen i torsdags.
 
Men eftersom jag faktiskt är fröken Givmild och alla gillar väl ett bildregn..så bjuder jag nu på en sammanfattning av mina senaste dagar : ENJOY!
 
Torsdag 15/11-12
 
 
Filmkväll by Gabbi och sista delen innan femman på bio..och vi myste till det rejält med både cola & popcorn.
 
Fredag
 
 
Hade en riktigt bra arbetsdag och kom  hem och bakade lite foccacia, den ena med färsk chili & basilika och den andra med färsk chili och tunt skivad vitlök. Blev riktigt smaskigt, och B var en lycklig man när han kom hem efter sitt bowlande.
Resterande av den kvällen tittade vi på film och myste.
 
 
Lördag
 
Låg kvar länge i sängen, läste tidningen alla delar långsamt, innan jag gick upp och dukade fram frulle medan B stod i duschen.
 
 
Frulle framför tv:n är inte helt fel!!
 
Efter det var det nagelfix som gällde, mina naglar är egentligen alldeles för korta och ojämna för att fixa fransk manikyr men fina blev de iaf ;-) Även om högerhanden blev mkt sämre än vänster !
 
 
Efter att naglarna var klara begav vi oss av för att köpa lite till inflyttningsfest vi skulle till på kvällen.
 
En kartong fylld med mys till både Agnetha & Tobbe : Chailatte från EH, Mjölk, Badsalt, duschcreme, två ljuslyktor med ljus med doft av vita snöbär, två cider, ölkorv, och två öl.
Lite mys helt enkelt!
 
Blev bjudna på mat av mami und papi innan festen,
en kanongod paj.
 
 
 
Sen begav vi oss till inflyttningsfesten i lambotown för fest!!
 
 
Blev en sen kväll och med en hel del vin innanför västen cyklade vi hem.
 
 
Söndag
 
Gick upp skapligt och spenderade som vanligt en stor del av dagen i soffan ;)
 
Innan jag fick riktigt lyxmat, B svepte ihop lite penne och gjorde en egen stark pastasås på eftermiddagen
 
 
Efter det var det lite gubbvil innan jag piffade till mig och mötte upp Gabbi vid 19.45
 
 
Det blev fika på Steves, en varsin chailatte, innan vi shoppade upp en hel del pengar på Karamello och begav oss mot Filmstaden.
 
 
Därefter väntade BREAKING DAWN del 2. ..och den var bra men ja, visst vi hade velat ha meeeera. Men den fick godkänt, men har man läst böckerna så stör man sig alltid på det de har missat i filmen.
 
 
Yeees det var min helg det!!

Dagen idag

Publicerad 2012-11-14 22:05:05 i




Jobbat, agerat brevbärare, pussat på systers knattar, tittat på o även testat kinect, blivit serverad sjömansgryta, myst ner mig i soffan o nu tittar vi på de avsnitten av Hela Sverige bakar som vi missat...bedömer o suktar ;)

Mardrömmar

Publicerad 2012-11-13 09:51:00 i Dålig dag, Just Nu!, On my mind,

Är trött som få idag, hade en riktig mardrömsnatt.
Kommer ihåg en väl, eller inte vad som hände riktigt tror det var spöken, eller något ...hur eller hur kommer jag ihåg den isande skräcken jag kände när jag vaknade.
Kunde knappt få luft o det kändes som att jag var paralyserad av skräck.
Men uppenbarligen var inte detta enda gången jag vaknade o skrek, det gjorde jag visst två ggr till. B har inte sovit skönt inatt heller, efter min tredje mardröm valde han och tända lampan i fönstret och låta den stå på resterande natten och då sov jag sammanhängande iaf i två timmar innan det var dags att gå upp.
Otäckt och lustigt att jag kan drömma så intensivt.
Hoppas på en bättre natt inatt för just nu går jag runt som en zombie på jobbet.

Mormorsmys

Publicerad 2012-11-12 20:30:00 i Just Nu!, Små glädjeämnen,

Haft en underbar dag hos bästa mormor.
 
Vi åkte inte jättetidigt till mormors förtret, utan lämnade nog inte stan förns 10.30 och var nere i Smålandet vid 12 och då, som vanligt, hade det dukats fram en massa god fika. För är det något man gör mycket av när man är hos mormor så är det att äta, MYCKET ;-)
 
 
Efter fikat snackade vi en hel del skit, innan vi skjutsade bort mormor till läkarstation, vi fortsatte till kyrkogården för att hälsa på morfar och tända lite nya ljus.
 
 
Han har det rätt så fint ändå, i sällskap av mormors föräldrar (dessutom kvinnan som jag blev döpt efter alltså mammas mormor)..men skulle hellre uppskatta att han levde, kan sakna honom jättemycket vissa stunder!
 
 
Hämtade upp mormor efter det och åkte hem till henne igen och satte igång med gardiner, mat och annat fixande. Maten hade ju såklart mormor redan fixat innan, kasslergratäng....MUMSIGT!
 
 
 
B visade sig från sin bästa sida och föreslog andra saker han kunde hjälpa till att plocka ner o diska när jag tog en kisspaus, så när jag kom tillbaka var de i full gång att plocka ner alla tallrikar från väggarna.
 
 
Efter ytterligare lite mera skitsnack, begav vi oss mot bilen och brummade hem till Schlätta igen, var hemma runt 19.00
 
 
Det var en underbar dag hos världens bästa mormor!
 
Dagens outfit kan vi ju också ta med när jag ändå håller på att blogga ;-)
 
 
 

Helgen passerar alltid för fort

Publicerad 2012-11-11 21:53:38 i Just Nu!,

Har verkligen haft en toppenhelg, i fredags hängde jag med Linda en stund och sen agerade jag taxi åt B med far.
Väl hemma öppnade vi en flaska vin och hoppade i myskläderna men runt 00 fick vi oväntat besök när grannarna på samma våning trillade in och då blev det visst lite grannfest fram tills 03, då jag kände att nu får det vara bra...somnade säkert inte förns 05.00 så lördagen blev det att sova lääääänge innan vi satte oss i Pärlan och rullade ut mot Tornby för att vandra i butiker , för att sedan hamna på Ica Maxi o inhandla maten till kvällen!
 

Vid 18.45 kom Gabbi och då var det Mojito som välkomstdrink som gällde medan B lagade maten.
 
 
Till mat blev det kycklingfile´gratäng (ska vara fläskfilé också men vi gjorde om recepet lite idag och tog bara kycklingfilé,...och det blev vansinnigt gott det med)
 
Spelade lite spel sen och sen avvek B ett tag och jag o Gabbi skrålade oss hesa framför singstar..som förr..det var helt vansinnigt roligt.
 
 
Gabbi pyste hem runt 01 och blev faktiskt avbytt i dörren av Sofie som varit på en kickoff o ville titta in och säga hej.
 
 
Spelade spel med henne med och drack lite till innan klockan helt plötsligt  var 05 på morgonen och alla blev jättetrötta så Sofie cyklade hem och vi kröp till kojs.
Men det är väl fint, två dagar på raken har vi orkat vara vakna till 05.00...gamla? PYTTSAN!
 
Idag var det att ligga länge i sängen, innan vi gick upp och la oss i soffan istället..gick igenom fredagens serier, drack cola och åt små kaloribomber och det VAR MKT fint!
 
 
Hela dagen har gått i söndagens vilotecken, men på kvällen gaskade vi upp oss och åkte hem till mami & papi för att gratta pappa på Fars Dag.
Där blev vi bjudna på kalasgod middag med trevligt sällskap.
Fikat efteråt hade pappa faktiskt själv bakat...muffins med romrussin..RIKTIGT GODA, duktiga pappa!!
 
Av oss fick han en tisha med passande text o syster med familj gav honom en flarra rött.
 
 
 

Skulle valt en av bilderna när hans ansikte syndes MEN min pappa och jag har ju samma gener så det här med lustiga miner är ju lite vår grej..så för att vara snäll mot far så valde jag en av de utan ansiktet ;-)
Eftersom alla bilderna ser han antingen livrädd ut, blundar med ett öga, har tungan ute etc.

Men jag älskar Papi iaf haha!
 
 
Nu ikväll är det mys i mängder med B...och imorn packar vi in oss i bilen o brummar ner till mormor i Smååååååland.
 
 

Bättring utlovas !

Publicerad 2012-11-11 11:53:34 i



Förlåt att bloggandet inte varit prio ett denna helg. Lovar bättring!
Här bjuder jag iaf på bild från gårdagen!
Längre inlägg kommer senare!



Härlig dag på jobbet ...igen!

Publicerad 2012-11-08 10:38:44 i



Nu e det fan dags att min tur på arbetsdagar vänder. Är trött på att det krånglar med bilar varje dag. Är de inte otankade så måste de bytas däck på eller så saknas det en bil. Orka!!!
Idag försov jag mig, vaknade halv åtta var på jobbet tio i åtta. Fint var bara fem min sen, bra jobbat Anna!

Jag hade däckbyte idag igen, fick hämta däck först och visste inte vart jag skulle, fick släpa in dem i bilen, bära dem uppför en trappa svetten lackade verkligen. Bra dag att glömma arbetsbyxorna o använda mina egna jeans! Skitig som få!


Nu sitter jag på Engströms o väntar på att bilen ska bli klar sen måste jag tanka, för de som använde jobbilen inatt lämnade den i stort sett tom så jag har kört på ångor nästan ..fint gjort av dem!

Fy fan vad jag måste sluta klaga..är bara så trött på att det går åt fanders varje dag! Tack till bästa jobbarkompisarna, ni har lyft min dag med samtal och sms ;)

Brännvinsnäsa right

Publicerad 2012-11-07 20:53:05 i

Har haft två och en halva vansinnigt sköna timmar på paus.
Ansiktsbehandlingen var tidvis inte jätteskön men värt att se ut som ett rött monster i fejjat efteråt för nu känns det sjukt fräscht!


Hett eller hur...brännvinsnäsa yes sir!


Avslappningsmassagen som följde var toppen, kände mig som spaghetti i kroppen efteråt!





Blandad kompott

Publicerad 2012-11-06 22:03:05 i Just Nu!,

Haha, fejnt att jag ser gravid ut på bilden i förra inlägget ;-) Ni kan pusta ut, det är jag inte, men har nog världshistoriens mest osmickrande arbetskläder, de flashar inte formerna direkt, fast Åsa tyckte bestämt att de nya brallorna gjorde under för mina "långa" ben  och framhävde mina kvinnliga kurvor ;-)
 
Känner mig som en ganska nöjd tjej ikväll, efter att ha jobbat över en stund idag kom jag hem plockade iordning det lilla som behövdes hemma, tände alla ljuslyktor och kröp ner i soffan. Blev serverad supergod mat, fick titta på senaste avsnittet av Gossip Girl (även fast han avskyr det) och nu får jag titta på Twilight...I liiike it!
Bra man den däringa B!
 

 
 

Imorn efter jobbet är det jag som får uppleva lite lyx i vardagen, ÄNTLIGEN ska jobbets trivselpengar sättas på sprätt..så efter jag stämplat ut imorn så drar jag  och ett par av de andra jobbarbabsen till PAUS..och jag får avnjuta en timmes ansiktsbehandling innan jag lägger mig på massagebänken en timme.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Lite blandad höstkompott...bara därför jag kände föööööört ;-)
 
Nu ska jag återgå till filmen som jag sett så många ggr förr.
 

Kejsarens nya kläder...eller?!

Publicerad 2012-11-06 12:53:30 i



Under min arbetsdag i fredags blev mina vanliga arbetsbyxor obrukbara o trasiga vilket betydde att jag behövde nya idag och gärna i strl.M ....men det fanns såklart inga om jag inte vill gå i shorts förstås dessa byxor var de minsta jag fann i den ringa strl XL ,de är mer än lite för stora och hittills har jag visat trosorna sju ggr men än är inte dagen slut.....
Visst ser det hett ut ;)?

Kvalitetstid

Publicerad 2012-11-05 21:20:33 i



Mys i massor ...chailatte och jultidning...tända ljus i massor.
Lite kvalititetstid på kvällskvisten!
Imorn e det jobb igen.

Fotostund i Alvastra Klosterruin

Publicerad 2012-11-05 18:20:00 i Fotografi,

Idag hämtade Gabbi upp mig vid 10.30 och sen bar det av nerför E4an tills vi nådde Ödeshög och körde vilse eftersom våra gpser var rätt förvirrade.
Men till slut hittade vi iaf dit.
Det var en rolig dag och vi skrattade, frös, plåtade och frös lite mera.
Här kommer lite av bilderna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var väl ett bildregn som heter duga ;-)?
Och detta är bara en bråkdel av vad som faktiskt togs!
 
 

Smaskens!

Publicerad 2012-11-03 10:20:03 i

Gårdagen var INTE en bra fredag, iaf inte under de timmarna jag faktiskt jobbade. Det mesta gick fel, och när jag kom hem fick jag tvätta mina egna privata gympaskor.
Men måste nog ha sådana dagar ibland för att uppskatta de bra dagarna mer!

Kvällen däremot blev tummen upp..middag hos mamma o pappa, med lite spel och skitsnack efteråt!

Toppengod mat, som alltid, gott vin och underbart sällskap.

Jag o mamma tog dessutom en provsmak av pepparkakslikören de köpte i tyskland, får godkänt!






Nu e det dags att packa, för snart ska vi åka mot Länghem och familjen Zettergren. För ikväll blir det mys, god mat, skitsnack o viiiin..på andra sidan Sverige!

Ha en mysig Allhelgona på er!

Filler?!

Publicerad 2012-11-02 09:50:23 i

Vaknade med en pyttemensfinne ovanför läppen , den syns inte men den har gjort åverkan så nu ser det ut som jag gjort en fuller men bara på ena sidan, schnyggt...I think not!




För övrigt är det fredag ....härliga underbara fredag !

Beware....MONSTRET is baaaaack

Publicerad 2012-11-01 20:38:00 i Bakning, Just Nu!, Små glädjeämnen,

Torsdag idag vilket betyder FREEEEEDAG imorn, och det är min absolut bästa fredag, bara härliga människor som gör en vanlig dag till en riktig godbit!
 
 
Tänkte ju på ålder och bli gammal förut idag och sen tänkte jag på systers pumpa när jag såg den på lunchrasten, han börjar se lite gammal o tråkig ut han med så jag tog en bild på den och skickade till syster sen
 
Gamla o grå, passande right ;-)?
 

Svaret jag fick från sis var "Det värsta är nog att pumpan är 29 år yngre än dig!"
 

Det var ju sant  och sen fick jag detta " Va glad att du inte är en pumpa då :-) Du blir inte äldre en ett och höjdpunkten i ditt liv är inte att nån sätter kniven i dig och spökar ut dig för att du ska se läskig ut, och ditt kött använder de till paj sen när du börjar bli rynkig slänger de dig i en soptunna!"
 

Och nu känner jag mig riktigt tacksam att jag inte är en pumpa , tack sis ;-)
 
Väl hemma efter jobbet luktade det ljuvligt i lägenheten, B hade gjutjärnsgrytan puttrande på spisen och innehållet i den var KALOPS, efter mamis recept. Så jag hoppade in i duschen och fixa te mig..B dukade fram och sen högg vi in! Det var GOTT! Nästan lika gottis som mamis... men övning ger färdighet...och vi måste göra lite mer husmanskost här hemma, fler tips kanske?
 
Sen när jag härligt sjunkit ner i soffan och myst till mig fick jag ett slag i magen , eller nja inte ett riktigt men det var väldans likt ett, insåg att mensmonstret visst dök upp 3 dagar för tidigt denna månad..så det blir defintivt 2 omgångar mens denna månad...känns vällan lite sådär va ...och få´t den 1:e i en månad och vara medveten om att man kommer få det en gång till samma månad när man räknar på dagarna :/
Som det desperata chokladtörstande djur jag blir av bara vetskapen av att jag precis fått den, rotade jag igenom alla skåp ifall att B gömt undan nån "safety choklad" till ett sånt här tillfälle. Han trodde själv inte att det fanns något..och han hade rätt :-(
Kvällen och livet kändes förstört, och tårarna var inte långt borta men fick en kalasbra idé BAKA!
 
Så det gjorde jag med, kladdmuffins med vita chokladknappar i...
 
Nu kallnar de lite för att sen förtäras;-)
 
 
Slickade bara liiiiiite på sleven (det som blev kvar i skålen alltså)
Men äckligt lik bajs va  brudar..får ni några flashbacks från skräckfilmskvällen???

Trötter?!

Publicerad 2012-11-01 10:00:41 i



Klockan är tio, jag har redan jobbat i lite mer än två timmar och de mörka ringarna under ögonen ligger kvar!?!
Ålderstecken? Måste jag sova mer?
Vad händer med mig?
Är ju iof KONSTANT TRÖTT.
Men hett är det iaf inte på nåt sätt

Bollen är i rullning...

Publicerad 2012-11-01 09:45:11 i

Yeeeey, hastigheten på internet på mobben är tillbaks...vilket betyder att jag kan läsa mina favoritbloggar o blogga från mobben igen...Hooooraaaay!


Igår bokade jag lokal till min födelsedag, tiden går väldigt fort...30.
Låter som om jag borde bli vuxen då, men om jag inte känner mig helt.vuxen då ?
Låter som om jag borde vara klar med vad jag vill pyssla med livet ut vid 30 års ålder...men det vet jag inte..

Hur eller hur blir det en sjujäkla fest iaf...för måste jag bli 30 ska jag en riktig brakarfest!

Så save the date...26:e jan ( min dag en lördag yeah) så kommer inbjudningar snart ;)



Om

Min profilbild

Social, glad, ledsen, arg, knasig, positiv, negativ...jag är lite allt möjligt vid olika tillfällen, har en massa ups and downs..och är precis som vilken tjej som helst men ändå helt unik !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela