Tha Redhead

Me, myself and I, denna blogg handlar om mig..vad som får mig må bra, dåligt, bli arg..helt enkelt vad som får mig att ticka! Välkommen!

En fredag i livet

Publicerad 2013-02-23 12:37:00 i Små glädjeämnen,

Fy fan vad det känns skönt att vara levande igen!
Det är helt sjukt att man kan bli så ur balans av ett dygns magsjuka...
 
 
 
Firade in fredagen med att inse att jag verkligen var helt symptonfri där på eftermiddagen med att som vanligt lägga ansiktsmask och städa badrummet (härlig fredagssyssla det där ;-).
Men började med att scrubba ansiktet...för att verkligen ta död på alla "sjukdomsbacilusskerna"
 
 
Bästa scrubben, o den går superfort att göra o kostar nada...jaja jag vet jag har skrivit om den förr så vi lämnar den därhän då :-)
 

Blev en varm chokladmask sen, och jag lyckades spilla på den nytvättade badrumsmattan direkt efter att jag lagt dit den :/
 
Sen satt jag mig och pysslade lite medan B var iväg och spelade bowling, dukade lite fejnt vid matsalsbordet o fixade till ett par snabba servettringar.
 
 
Sen var det som vanligt häng i köket medan B lagade maten,
 
B hade lyckats frysa öl i nedersta facket i kylen
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen fortsatte med lite spelande och sen hamnade vi hos grannarna för lite mer spelande och skitsnack ..
Väldigt trevlig kväll som blev alldeles för sen, hamnade nog inte i säng förns strax efter 03.
 
 
 
Innan vi begav oss till grannarna spelade vi som sagt lite själva :-)
 
 

It's alive!

Publicerad 2013-02-21 23:37:04 i



För att verkligen illustrera exakt hur tråkigt det kan vara att ligga i soffan en hel dag o vänta på att känslan av att vara överkörd av en ångvält ska passera har jag lekt med bilder på mobilen...och ni kan bara ana hur många "fixade" jag har nu ;)

Har förutom det sovit mkt idag, druckit obegripliga mängder vatten , (totalt uttorkad sen igår) , lärt mig lite grunder i photoshop...o sovit ännu mera.
Klippt slut efter gårdagen men levande dock, hurra för det!!!
Men om man skulle ta o sova lite mer nu !!
sussa sött!!

out of order

Publicerad 2013-02-20 12:45:37 i

I skrivande stund ligger jag på badrumsgolvet o väntar på nästa kräkattack.


Så tragiskt men sant, i flera veckor har jag gjort allt i min makt för att förhindra maginfluensan som härjat runt på jobbet att fästa sig på mig.
Att säga att jag missbrukat handsprit är att underdriva...jag har praktiskt taget badat i handsprit i tre veckor.

Idag var dagen D, kände mig lustig imorse...gick till jobbet, kräktes i en snödriva...åkte hem ..sen tog det nån,timme innan det kom igång...men i cirkus 2.1/2 timme nu har jag nästan spurt oavbrutet!


På återseende när jag,känner mig levande igen.

Sickan 30!!!!

Publicerad 2013-02-18 02:02:00 i Fest,

I onsdags fyllde Sickan 30 år, och det är helt sjukt hur fort åren har gått, jag menar det var ju typ igår som vi var 16 och smygrökte på skolgården..men iaf så känns det ganska så skönt att fler o fler kommer upp i min ålder, alltid jobbigt att vara bland de första och det var det inte förr..då var det snarare bra att vara först.
 
 
Iaf igår ( eller ja nu är ju klockan över 00 så i förrgår då ;-) var det dags att fira in henne i vuxenvärlden.
Började med att köpa nya skor på dagen.
 
 
 
Tycker att de var ganska så snygga även om de var ett riktigt panikköp "Jag-har-inga-skor-alls-överhuvudtaget-vilka-som-helst-duger-MÅSTE-HA-NYA"
 
Porse kom lite senare på eftermiddagen och jag fick panik och ville tillbaka till min "comfortzone" så i slutänden använde jag inte någon av klänningarna jag lånade av Linda, men väl cardiganen..men jag hade iaf kjol.
Helt sjukt hade bestämt mig för en av klänningarna, och bestämt vad jag skulle ha för matchande smink men cirkus knappt en timme innan festen började ville jag tillbaka i trygghetszonen. Men det kommer fler ggr....o klänningarna var sjukt snygga.
 
Festen var ute i Kaga Bygdegård, och vi mötte upp Jonna utanför, o sen var det fest, mat, tipspromenad, paketöppning, tal, fyllesnack, och jättemkt DANS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade inte med mig min fina kamera nu heller så alla bilder är tagna me mobilen, och ja, de blir ju lite som de blir ;-) Och sen fanns det ju en källa till minerna på bilderna och den kallas kort o gott ALKOHOL, alldeles för mkt och flödande...
 
Det var så sjukt kul på dansgolvet, o jag hoppade konstant i timmar känns det som, mina fötter är idag vansinnigt ömma.
Hände mkt roliga saker ; blev upplyft av okänd karl på dansgolvet som tog sig en svängom, hade lååååånga fyllesnack när jag var ute,, fick veta hemlisar, blev stött, blev full, fick ont i tån.
 
Vansinnigt kul fest iaf!
 
 
 
i mitten av kortet satte vi in en sång som jag o Jonna skrivit :-)
 
 
 
 
Men nu är klockan över 02 så nu ska jag krypa ner bredvid karln o natta :-)
 
 
 
 

Alla Hjärtans Kort

Publicerad 2013-02-18 00:09:00 i Scrappat, Små glädjeämnen,

Äntligen har jag fått tid att sätta mig framför datorn..eller i grund och botten har jag haft den tiden hela dagen men efter gårdagens 30årspartaj (som detta blogginlägg inte kommer handla om) har jag varit lite trött o schleten
 
 
 
Men jag tänkte återgå till Alla Hjärtans korten jag gjorde häromveckan och de jag gjorde denna vecka
 
 
Ja, dessa är alla vi gjorde men alla dessa är dock inte mina utan vissa är Lindas verk, som tex påsen som är "fylld" och chokladkakan med en cirkel på, sen hjälpte hon mig med locket till födelsedagsboxen.
Mina "påsar" fylldes med gottis o nagellack och delades ut på Alla Hjärtans Dag till familjen, dvs mamma & pappa fick en och familjen Jönsson en.
 
 
 
 
 
Kortet jag skickade iväg till mormor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysigt med alla hjärtans dag, synd att man inte hade tid att göra ännu mer kort.
 

Bällingebus

Publicerad 2013-02-16 00:45:00 i Små glädjeämnen,

Brummade ut till landet tidigare ikväll för lite fredagshäng, skitsnack, och middag.
 
Väl ditkomna möttes vi av en slående underbar doft från köket och ett glatt värdpar, om än lite snorigt från Henke.
 
 
Riktigt fint kött bjöds det på såklart
 
Karlarna högg in på whiskeyn direkt och Linda hade bestämt sig att hon skulle vara snäll mot mig och var sympatinykter eftersom jag var taxin hem till stan..det uppskattades...fast måste säga att det inte gjorde så mycket att vara nykter, fast kan tänka mig att maten hade smakat ännu godare med ett glas vin istället för cola;-)
Men nästa gång är det min tur :-)
 
 
 
 
Efterrätten var också kalasgod!!
 
 
Vi lämnade karlarna en stund för att länsa Lindas garderob, fick ihop en icakasse med olika klädalternativ till morgondagens 30 årsfest.
När vi kom tillbaka var det spel som gällde, lite Solsidan..jag blev ganska oväntat Anna faktiskt...
Och sen körde vi ett par omgångar av Med Andra Ord, tjejerna mot killarna...föga förvånande blev båda männen riktiga speldjävular i varandras sällskap, så reglerna ändrades hela tiden, men jag o Linda vet att vi egentligen var bättre, och vi fuskade inte och hade inte heller det behovet av att vinna som våra karlar med rejäla vinnarskallar hade ;-)
Men det var sjukt kul och jag o B satte oss inte i bilen förns 23.30-45, och hemvägen gick lugnt och säkert, är inte överdrivet förtjust att köra därute till skogs när det är mörkt och inser att jag måste köra mer mörkerkörning så jag blir mer säker bakom ratten då med, eftersom jag inte är ett dugg osäker dagstid och jag vet att jag kör bra...men övning ger färdighet!!
 
 
 
 
TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!!

Kärlekens dag

Publicerad 2013-02-15 17:12:00 i Små glädjeämnen,

Ja, igår var det ju som bekant kärlekens dag och efter jobbet skulle det självklart firas.
 
Jag hade fixat, dvs klippt o tejpat (klistrat är ute  nuförtiden är det dubbelhäftande tejp från Biltema som gäller ;-), ett kort till B och köpt lite gottis
 
 
Även han hade fixat ett kort och köpt Annagottis, godis som han själv avskyr men jag älskar...marsipanbröd:-)
 
 
 
 
 
 
B hade bokat bord på Afrodite, och vi fick skjuts av Sofie dit, THÄÄÄÄÄNK JUUU!
 
Väl där beställde han in en flaska vin till oss och sen var det bara att välja vad man skulle stoppa i magen.
Jag tog tzatziki och bröd till förrätt ( deras tzatziki är sjukt vansinnigt god) och till varmrätt tog jag Souvlaki med vitlökspotatis och efterrätten delade vi på (eller B tog en tugga sen slank nog resten ner i min mage ;-) Chokladfondant med mascarponeglass.
 
Hela middagen var vansinnigt delikat och vi spenderade cirkus 2 ½ timme på Afrodite innan vi traskade hem.
 
 
Som ni kanske förstår hade jag inte kameran med mig, kände inte att det var passande att sitta på en romantisk restaurang på alla hjärtans dag bland alla par o bara dra fram kameran o börja fota, och hade jag försökt ta med den hade nog B sagt NEJ.
 
 
Det var en otroligt mysig kväll iaf, och det kan man behöva som avbrott i den , ibland, gråa vardagen. Alla dagar kan ju inte vara en fest för då är jag nästan helt säker på att man inte skulle uppskatta de dagarna lika mycket.
 
 
 
 
 
 

Alla <3s då

Publicerad 2013-02-14 23:48:36 i

Fantastisk alla <3 dag med många kärleksfulla hälsningar från vänner o släkt och favoritchokladen från maken och bokat bord på min favoritrestaurang i stan , nämligen Afrodite.
Där blev det trerätters o en flaska vin till det, skönt att få spendera ;)
Kommer lukta som en vitlöksfabrik imorn men det är det värt...jag menar jag kommer ju inte störas av det ;)








Nu är det sovdags, jobbdag imorn och efter det blir det ut till Bällinge för fredagshäng med Mr storvilt & fröken Hvblå..och detta hänget ska innefatta lite skridskor på sjön (vill I survive ;)?) o pulka o toppar det med smaaaaaskig mat, kan tro att det blir vilt men det vet man ju inte ;)
Längre inlägg med bilder o beskrivning av maten kommer, men nu får det bli snabbinlägg från mobben....ögonlocken är tunga som bly!



Sussa sött!

Brum sa dieseln

Publicerad 2013-02-13 23:19:57 i

Lämnade in jobbilen på service idag och fick en betydligt piggare Seat Leon i utbyte....men aningen ostabilare än trygga gamla Bettan ;)

Men jag hade iaf kul på vägarna ;)



" men för sista gången , jag har inte stulit din rullator"
Roligaste citatet från min mun idag ;)

Dags att sova imorn är det jobb och Alla hjärtans dag...o då blir det myyyys ;)

Jul i februari?!

Publicerad 2013-02-11 19:07:35 i Just Nu!,

Gårdagen var inte jätteproduktiv, men jag gjorde iaf ett kort till AnneLo..eftersom vi skulle gratta henne idag
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortsatte dessutom med "fönstret" jag fick av Linda i födelsedagspresent, vissa foton ska bytas ut och sen saknas vissa av mina fina vänner och det är för att jag inte bestämt vilken bild jag ska skriva ut..
Så bli inte upprörd om du inte finns  med ;-)
 
 
 
 
 
 
 
En stor del av dagen idag har gått åt till att beställa hem lite (inte så lite) från Pema...scrappgrejer!
 
O sen satt jag och surfade info om spaterapeututbildning, för det är jag hemskt sugen på nu...eller inte bara just nu, har funderat på det i åratal men bara inte fått arslet ur...men nu är det dags att ändra på sitt liv.

Så nu jämför jag utbildningar ; innehåll, pris och var de befinner sig.

Återkommer om detta när jag kommit längre, men för övrigt så har jag dammat av min massagebänk igen, så nu ska jag börja friska upp minnet på anatomin, fysiologin och stretchar...få tillbaka greppet igen liksom.

Men vill ni vara övningsobjekt vänner så hör av er!!
Måste utnyttja att jag faktiskt är cert & dipl massageterapeut!!
 
 
 
I eftermiddag har vi iaf firat AnnLo och sen "firat" jul, eftersom vi låg lite efter med det ;-)
 
AnnLo fick presentkort på cervera av oss
Sen fick vi jättefina klappar med!
 
Härlig eftermiddag med Wilmabus, mumsigt fika, underbart sällskap och fina presenter!!
 
 
 
 
 
 
 
Wilma blev jätteglad för "Barbie"bilen och Hello Kittyonepiecen :-)
 
 
 
Matdags här nu:-)
 
 
 
 
 
 
 

Löööööööördag, Mello o lite viiiin

Publicerad 2013-02-10 16:37:00 i Små glädjeämnen,

Vaknade faktiskt redan vid 09 i lördags, och bara väntade på att B skulle vakna..och det tog typ 1 ½ timme innan han "vaknade", kanske hjälpte honom lite med en fin liten kärleksfull knuff ..kan även vara så att jag sa "Vakna nu för faaaan!" i hans öra..på ett hemskt kärleksfullt sätt det med förstås ;-)
 
Sen var det Correnläsning och varm chokladdrickande i sängen
 
 
 
 
Dagen fortsatte med en sväng ut till tornby, där jag var ute efter att hitta nåt fint blomster till mina krukor i köket, hittade nada...blev inte "kär" i en enda växt...tråkigt, köpte ju självklart annat skit när vi ändå var ute o åkte , så det blev nya lampskärmar till fönsterlamporna i Vrumsfönstret, så nu ser de inte gravt misshandlade ut längre , sen blev det lite pysselshit.
 
Vi tyckte att sjuklingarna förtjänade lite god mat till kvällen så vi inhandlade mat o så med:-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär kan man också roa sig medan maken lagar mat så såg jag till att pappa fick lite roligare hår och allt med hjälp av en stjärtlapp (alltså en sån man åker i pulkabacke med)
 
 
Cevapicici (eller hur F**n det stavas ;-) och bulgur, tzatziki...blev det, tänkte härma det Linda lagade i måndags..och som vanligt när B lagar maten, blev det fantastiskt gott!
 
 
 
 
 
Efter middagen brummade vi hem i snöovädret och fixade till det sista inför kvällen, skala morötter o gjorde gurk o morotsstavar o blanda dipp.
 
Vid 20 kom Gabbi och sen var det MELLO som gällde, och som vanligt blir man chockerad över att folk tycker om Sean Banan...låten var vidrig OCH totalt rippad refräng från Dragostea din tei,,och varför var barnen vakna vid den tiden , för det MÅSTE vara barn som röstat på honom , finns ingen normalt funtad vuxen människa som kan gilla den där dagispopen.
 
 
 
Mot slutet av Mellon dök Daniel upp och vi lyssnade på sista vinnarlåten alla fyra, o det var Louise Hoffsten, helt ok, och alltid fint när Linkan får en massa reklam;-)
Men för övrigt tycker jag att de flesta låtar var ok, och inte så mkt mer än så, ja alltså vissa var ju för dåliga som te x Sean Banan & Joacim Caans (vad hände där liksom?!)...men är det inte meningen att det är någon låt som verkligen bara står ut, iaf minst en i varje deltävling inte bara att alla låtarna går ihop med varandra?
 
Tycker pausunderhållingen var helt ok dock.
 
 
Efter Mellon var det lite speldags och det höll vi på med fram till runt 02 iaf, innan G & D tackade för sig och knatade hem.
Var en oerhört trevlig kväll!!
 
 
 
 

Fredagsrutiner

Publicerad 2013-02-09 09:18:00 i Fotografi, Små glädjeämnen,

Som vanligt på fredagseftermiddagarna efter jobbet hade jag två timmars ensam tid, och precis som alltid vrålade jag på Spotifyn med "min" musik och poppade runt i lägenheten i underkläder och med ansiktsmask i fejjat..och sen drog jag av badrummet som alltid.
Och det tog exakt 15 min denna gång och då gjorde jag även duschavloppet, känns fan så mkt lättare att städa om man håller efter det hela tiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sen kom B hem, och vi åt mysmiddag med färsk pasta och chilimarinerade kycklingfileér (som puttrat i den heta marinaden när den tillagades..vansinnigt crazy gott) och till detta gjorde B morotstzatziki,  och tittade på På Spåret, älskar våra fredagar.
Bästa dagen i veckan, när man jobbat hårt och sen bara komma hem varva ner, titta på när B lagar maten och sippa på ett glas vin.
Arbetsfördelningen i köket är den bästa, han lagar mat och jag "roar" honom med roliga saker som hänt under dagen, om det nu hänt något roligt dvs annars låter jag mest mundiarrén flöda :-)
 
Som vanligt somnade jag som en liten gris i soffan innan 00, men vaknade till en timme senare igen så vi kom nog inte i säng förns runt 03.
 
 
Föresten har ni smakat på Marabou Saltlakrits?
Köpte den för nån vecka sen men öppnade den i torsdags...sjuuuuukt god om man som mig älskar choklad o saltlakrits :-)
 

Scrapping på amatörnivå

Publicerad 2013-02-07 21:31:00 i Fotografi, Just Nu!, Små glädjeämnen,

Mmm, vad har tant Anna gjort denna vecka?
 
Den började med en scrappdag ute hos Linda, där hon skulle utbilda mig lite på hur man gör fina & finurliga kort, det var ju en del av min 30årspresent.
Med rubriken syftar jag på att jag är fröken amatör och Linda är fröken Proffs
 
 
Det blev en sjukt mysig dag, och mkt fint blev gjort.
Det känns alltid som att lugnet infinner sig direkt när man kommer ut på landet, typ ro i själen..bort från stress, allt ljud i stan till lugnet och tystnaden...bara lite sprakande brasa.
 
Men som sagt scrapping blev det, några resultat får ni inte se idag eftersom ett "kort" är en del av en födelsedagspresent och de andra tillverkade sakerna är till Alla Hjärtans Dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
Diva var också med men tejpade på huvudet istället för pappret ;-)
 
 
 
 
 
Fick en superb lunch som bestod av cevavipicici (vem vet egentligen hur det stavas eller hur uttalas gott som fan är det iaf), bulgur med grönsaker och tzatziki.
 
 
 
 
 
Tiden går som oftast alldeles för fort där ute och saken gjordes inte bättre av att det började snöa...MYCKET
Så vid 15.30 kastade jag in handduken och tänkte bege mig hemåt, kom inte ens utanför deras ägor innan jag fastnade i snön försökte komma loss men det gick iaf inte, så jag lämnade över det till den vana "på landet" åkarn, så Linda fick fixa skivan helt enkelt.
Är iaf glad att jag tog pärlan och inte B´s bil, mina däck har ju iaf rejäla dubb...även fast pärlan inte alls funkar ute till skogs i vanliga fall så var den toppen i måndags.
 
Tog över en timme innan jag äntligen var hemma, blev så lycklig när jag såg Kåparps rondellen ..snömängden var hälften inne i stan och man kunde köra hastigheten som stod på skylten, vilket ingen gjort (mig inkluderat) på 90 vägen mellan Rimforsa & Lin...pga snöandet låg alla o pendlade mellan 65-75 km.
 
 
Efter jobbet på tisdagen stannade jag en sväng på Panduro och köpte hem lite mera papper & stämplar så på kvällen plockade jag fram allt mitt egna (har ganska mkt nu men känner att jag behöver mkt mkt mkt mera och mera förvaringsutrymme o lådor)
 
 
 
Besökte även biltema med, de har ju betydligt bättre priser på linjaler, dubbelhäftande tejp och fästkuddar än Panduro
 
 
 
Sen pysslade jag lite själv på kvällen, tillverkade lite mallar som kan vara bra att ha i framtiden om jag ska göra fina kort.
 
 
 
 
 
 
Så just nu, fortfarande, ser matsalsbordet ut som om någon har haft ett klipp & klister krig..men ska plocka bort allt imorn efter jobbet (även mina presenter som FORTFARANDE står lite överallt i V-rummet)
Skulle gjort det redan i eftermiddags men var så trött efter jobbet, att jag sov i soffan en timme.
Känns som det är något fel på mig, är trött..så trött och har varit det hela veckan.
Tror inte det har med mina sovtider att göra, för de har jag inte ändrat.
Men känner mig totalt urlakad, i eftermiddags på jobbet ville jag verkligen bara lägga ner huvudet och sova ..om så bara för en kvart
 
 
På lördag kommer Gabbi & Daniel hit och tittar på Mello o sen blir det lite spel på det .-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjuklingar

Publicerad 2013-02-06 23:28:00 i Just Nu!,

Varit en trött vecka och så fort jag har tid ska jag sätta mig vid datorn o blogga bilder o riktig veckosummering. Men ikväll får mobil duga.Jobbat idag, och på lunchen stannande jag till hos mina sjuklingar till päron o gav dem lite uppskattning...vill påminnas att jag gjorde den vid 23.15 igår kväll... Så arbetet är inte perfekt :^Men de blev glada o jag stannande inte så länge ..har inga planer på att bli sjuk.
Efter jobbet åkte jag o B upp till sjukhuset, med oss hade vi stooor chokladkaka o skvallertidning som B inhandlat innan.
Vi skulle hälsa på lillfisen o hans mamma, alltså min kära syster.Melvin har haft problem med andning, det piper o rosslar o,låter allmänt inte så friskt för en snart tiomånaders bebis :(De hade kopplat bort slangen under näsan idag iaf o han verkade lite bättre, men han är seg efter alla inhalationer han får hela tiden.
De skulle stanna kvar inatt med, o det blir tredje natten ,så vi hoppas de får komma hem imorn.

Sol i sinne

Publicerad 2013-02-03 21:41:37 i Film, Fotografi, Just Nu!, Små glädjeämnen,

Min helg har varit ganska så skön faktiskt, ingen stress och ingen bakfylla...och det behövdes efter förra helgen eftersom jag känt av sviterna av den halva veckan.
 
Lördagen började med sovmorgon, och fortsatte med att läsa Corren i sängen och det, mina vänner, är fan bland de bästa stunderna på hela veckan, eftersom jag har tiden att läsa alla fyra delarna, en åt gången, samtidigt som jag känner nada stress, om inte det är livskvalisort så säg.
 
 
Det var kalasfint väder, kallt men ändå soligt så jag fick den brighta ideén att jag skulle ut och fota lite, så jag tog med karln och efter att jag kört säkert 200 m gick solen i moln och det blev mest kallt bara men gav inte upp för det utan vi styrde kosan ut mot svartåfors.
Bilderna blev sådär och kylan var ganska jobbig, och jag måste lära mig ännu mer om inställningarna på kameran.
 
 
 
 
 
 
Dagen fortsatte med att vi köpte käk på Donken och åkte till Hampus där grabbarna skulle ladda upp inför eftermiddagens hockeymatch.
 
 
 
Jag var taxi till tha boys så de kom iväg till cloetta center, och ångesten för att köra därifrån var stor speciellt eftersom det är obehagligt många som inte kan köra bil, jag tycker t ex inte att det är ok att köra om en person som står och väntar på att få köra vid ett extremt trafikerat (av gångare då) övergångsställe.
Personligen blev jag skiträdd och de fem killarna  den vansinnigt fula Volvo 340:n bör vara glada över att de inte träffade min bil eller gångaren och att de bara körde på refugen.
JÄVLA PUCKON!
 
 
 
Kvällen spenderades hos Veronica med tjejkväll (iaf när barnen somnat), pappa var barmhärtig och skjutsade bort mig till henne.
 
Vi delade på en flaska vin, snackade sinnesjuka mängder av minnen, skrattade i stort hela tiden och förrökte oss.
Vid 20.45 kom vi på att vi var hungriga och V fick den brighta idén att vi skulle beställa pizza på hemkörning, vilket vi gjorde och de kom vid 21.45...och jag kan tänka mig att det är vansinnigt bra att äta en flottpuck vid tio på kvällen ur näringssynpunkt ;-)
Men det är så jag o hon när vi är utan karlarna..ganska crazy faktiskt.
Började titta på film vid 22.30 och då kom Andreas hem, men han var trött och lade sig efter en stund och vi fortsatte titta färdigt på filmen, The Ward, en skräckis som utspelar sig på ett mentalsjukhus.
Helt ok, inte jätteotäck men ganska välgjord med en oväntad twist i slutet, skådespelarna var även de på pluskanten för att vara en skräckis.
 
 
 
 
Minnen...härliga minnen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sjukt härlig kväll och jag sa hejdå och hoppade in i taxin strax efter 01.
 
 
Såhär hittade jag B i soffan när jag kom hem...sovandes :-)
 
 
Dagen idag började skapligt och vi var vakna redan vid 09,00, fixa te oss lite och karln åkte iväg och inhandlade färskt bröd och jag tog långdusch med scrub innan det blev mysfrulle.
 
 
Den bästa doften utan tvekan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen insåg jag att vädret var ganska så fint idag med så jag hörde av mig till Agnetha och frågade om hon ville vara mitt testobjekt, måste lära mig att ta fina bilder på människor med och det lär man sig inte utan att öva..och det är ju vansinnigt kul att fota, ska bli kul den dagen jag förstår mig på alla funktioner på kameran men det kommer..övning ger färdighet.

Bilderna blev sådär , inget fel på modellen utan mer mig som inte kunde finna ljuset från det hållet jag ville fota.
 
 
 
Och jag har inte redigerat något men de kanske blir snyggare i färgerna då :-)
 
 
 
Nu ska jag bara fixa och fylla ett usbminne med lite bilder till morgondagen :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag by us

Publicerad 2013-02-02 11:14:00 i Små glädjeämnen,

Min fredag startade med jobb, och det var en riktigt bra dag..inga jobbigheter mest bara en dag som flöt på som bra jobbdagar ska. På något konstigt vis känns det som om mina fredagar alltid är de bästa dagarna och är ju mycket mystiskt ;-)
 
 
Iaf fick jag lite ensamtid efter jobbet eftersom B körde bowling, så jag spenderade den med min vanliga "komma hem från jobbet syssla" dvs städa badrummet i underkläderna, duschar ju alltid efter att jag jobbat så då brukar jag dra av badrummet innan jag hoppar in i duschen, på det här sättet hinner det aldrig bli så skitigt och tar därav inte så lång tid, men ja det kan verka ganska så konstigt att städa badrummet en fredageftermiddag..men jag gör det på bästa sätt..dvs ett halvt glas vin, en ansiktsmask och vansinnigt bra "Annamusik" i högtalarna på hög volym
 
 
 
 
 
O detta vackra anlete bjuur jag på
 
När karln väl kom hem var jag färdigduschad och insvept i handduk och mimade (läs skrålade för kung och fosterland) framför hallspegeln till den vackra Blümchen biten "Deine Blaue Augen"
Men detta är fullkomligt normalt för honom, så han reagerade inte nämnvärt, efter 5 ½ år med mig torde han vara van.
 
Jag hade önskat maten så det var bara för B att sätta igång med den..nämligen plankstek *mumma*
och det intogs samtidigt så vi skrek ut svaren till På Spåret..inte mitt favoritprogram men blir lika tävlingsinriktad varje gång och älskar att svara rätt.
 
Kvällen fortsatte med lite spel med karln där han "vann" överlägset med poäng och vi kunde konstatera att han är mest vuxen
 
 
Jag somnade som en liten gris i soffan innan 00, eftersom jag har en tendens att vara ganska så trött på fredagar.
 
 

Om

Min profilbild

Social, glad, ledsen, arg, knasig, positiv, negativ...jag är lite allt möjligt vid olika tillfällen, har en massa ups and downs..och är precis som vilken tjej som helst men ändå helt unik !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela