Tha Redhead

Me, myself and I, denna blogg handlar om mig..vad som får mig må bra, dåligt, bli arg..helt enkelt vad som får mig att ticka! Välkommen!

Grillgaffel

Publicerad 2012-10-31 22:54:00 i Just Nu!,

Vad har hänt idag?
 
Jo, jag har jobbat.. men sen nere på jobbet på eftermiddagen kom Åsa förbi med sina "bebisar" som precis flyttat hem till dem, så Åsa har semester den här veckan för att uppfostra dem lite.
 
 
Så små och så vansinnigt söta! Tack Åsa för du kom förbi med dem :-)
 
Hälsade även på syster med knattarna och Michelinbebisen har nu blivit en pandabebis ;-) Söt som socker!
 
 
 
 
Nu ikväll har jag faktiskt varit lite duktig, förutom att jag gått igenom mina serier (Alltså Team Tucker säger jag om Hart of Dixie alltså ;-)  var faktiskt jag o Gabbi ute och spatserade i 1 timme och 40 min. Uppfriskande och roligt. Vart får vi allt ifrån?
 
 
 
Jag är hemskt ledsen för att mina senaste ganska så oupplyftande inlägg men orken är så slut. Vill verkligen kunna mobilblogga igen.
 
Onsdagen är snart slut och det betyder att ännu en vecka passerat...VAD HÄNDER MED VECKORNA I MITT LIV?
Allt går så fort, känns som jag lägger upp mitt liv i jämna & ojämna veckor och de passerar fort, alldeles för fort.
Drömde en fasligt otäck dröm inatt med, vaknade kallsvettig och jätterädd.
I drömmen var jag arg och skulle  kasta en gigantisk grillgaffel i väggen men råkade träffa B i magen, vaknade med ett ryck och kröp upp bredvid B och började känna på hans mage, han vaknar och undrar vad jag håller på med och jag bara " Blev bara tvungen och kolla så det inte är några hål!"
Han suckade och trodde nog att jag var helt slut i huvudet ;-) Tog en bra stund innan jag kunde somna om, och blev tvungen att krama honom i minst 40 min innan jag kunde somna. Bad i stort sett om ursäkt imorse för mitt agerande i min dröm.
 
Drömmar är allt lustiga, och känslan man får efteråt kan vara riktigt otäck. Har gått omkring med ångest över mitt agerande i drömmen hela dagen.
 
Nu sussa
 

Fy för de däringa SNÅLÄNNINGARNA!!

Publicerad 2012-10-30 21:32:59 i Just Nu!,

Inte direkt uppmuntrande match, känner mig ledsen i ögat o själen och det mesta faktiskt!
 
Känns dessutom mindre kul när jag i början av andra perioden skickade detta sms till Hvfanet :
"Hihi, btw titta noga på tvn nu, för det är nu öscccccccccchgötarna krossar snållänningarna;) Bered dig på att grååååta;)"
 
Har inte fått nåt hånande sms än, men gissar att det kommer ;-)
 
Men 0-5 på hemmaplan är inte ok faktiskt :(
 
 
För övrigt har dagens innehåll var helt ok med : jobb, en himlans massa snack i tfn, en superb Sjömansgryta by B nästan lika bra som pappas men än är han inte där.
 
Känner mig lite nere efter förlusten så idag blir det inget mer bloggande...måste få tillbaka blogg.se i telefonen nuuuu!
 
Just det, GRATTIS SIS på namnsdagen..för idag är det ELSA..och det hette även farmor också...så grattis till henne med!
 

Shopping burns calories...

Publicerad 2012-10-29 21:02:00 i Just Nu!,

Gud vad jag längtar efter att min uppkoppling på mobben ska bli som normal igen, har lite svårt att fatta varför han knasar..kommer in utan problem på FB och andra sidor men bloggsidan funkar bara inte.
 
Var iaf efterlängtat att träffa mamma o pappa igår och så fick vi lite presenter såklart, lite vin, öl & whiskey..tack mami und papi!!
Härligt att de haft det bra!!
 

 
Lite av deras egen skörd! Nu behöver inte de åka till Tysklandet på länge igen ;-)
 

Dagen idag började med att jag åkte förbi Ekoxen och hämtade lite shiet av Linda och sen åkte jag vidare mot mamma, och helt plötsligt gled det upp en liten skönhet och lade sig framför mig. Utsikten var riktigt fin men ägaren hade lite svårt att hitta gaspedalen så min pärla blev lätt frusterad av att köra i 30-40 km men utsikten var fin (även fast min pärla är 1000 000 ggr finare).
 
Jag fortsatte sedan dagen med att hämta upp Gabbi som blev tvungen att fira att hon klarat pressen av att ha haft sin första tenta. Så vi drog till Lager 157 så hon fick shoppa loss lite, sen gick vi in på XXL och bestämde oss att vi skulle bli proffs på det mesta..det är jag o Gabbi som ska bli nästa hockeyproffs, mästarfiskare, fotbollsstjärna....und so weiter. Så var förberedda ;)
 
Plånboken tillåter inga utsvävningar såhär med julen runt hörnet men lite fika tyckte vi allt att vi var värda, så vart åker man då??
Jo Ikea såklart, där fick vi massvis med fika för ynka 50 spänn tillsammans..och det tycker vi är riktigt fint;-)
 
Såhär glad blir man av fika ;-)
 
 
Tog en runda på Ikanohuset med och köpte mig en nyckelring (eller ja köpte massvis, onödigt köp jag vet, men de var så söta och jag köpte inte vara till mig B fick faktiskt en som handlade om öl;-)
 
 
 
 
Nu ska jag ta tillvara på resten av kvällen och kanske se en liten film ?
 

Väntan

Publicerad 2012-10-28 21:12:11 i



Älskar min nya mössa o halsduk...fina som få;)
Nu inväntar vi mamma o pappa , snart är de hemma !!

Bilbekymmer, champagne, vin. armbrytning, löv..o mera vin.

Publicerad 2012-10-28 18:52:14 i Fest, Just Nu!, Små glädjeämnen,

Ok detta har varit en riktig bakissöndag...var så himlans uttorkad imorse o hungrig på fet mat så det kändes som om jag aldrig varit det förr.
Låg som en kvidande hög i sängen och fjäskade som f**n för B, och till slut efter en hel del retningar gav han sig och åkte bort och köpte colaburkar (går inte att dricka annat när man e bakis) o sen vidare till Donken, för fet mat. Mycket gott! Och efter det blev det matkoma, Greys Anatomy, The Vampire Diaries, Erik & Mackan o en mysfilm som jag inte sett på hur länge som helst nämligen The Mighty Ducks.
Härlig film och så lagom en söndag som denna!
 
Nu e det hockey på tv, och jag är inte direkt road speciellt inte eftersom B´s telefon ringer konstant så han lämnar V-rummet för att prata ..så nu tittar han inte ens själv på den ju. Härligt för mig!
Efter hockeyn ska vi iaf åka och handla, sen blir det hem till mamma o pappa för att invänta deras hemkomst!
 
 
Nu blir det ett bildmaraton om gårdagen o förklaringar under dem...för jag är trött!
 
 
B & jag åkte ut på rescue, och skulle hjälpa Lotta (hans syster) som fått problem med bilen, efter många om och med slutade det med att Hampus & B bogserade hennes bil H & J.
Så nu har vi lånat ut B´s  ford till Lotta!
 
Kom äntligen iväg till Lager 157 med Sofie...kön var gigantisk men fick med mig en mössa & halsduk hem iaf.
 
Svärfar kom efter en resa och tyckte att vi skulle ha en liten present med, så B fick en platta öl och jag champagne! Fint tycker jag, bra svärfar!
 
Outfiten för kvällen, Sofie kom över på lite middag, vin, skräckis, snacks, spelande och massa shottande!
 
 
Helt plötsligt skulle vi bryta arm, Sofie piskade mig något så fruktansvärt..jag måste börja träna igen ;-)
Sen vann dock B över henne med lätthet !
 
Följde Sofie hem sen, så hon kom hem säkert och ja, rulla sig i löven vid 04 på morgonen det tycker vi är fint!
 
 
Och med denna bild så återgår jag till soffhäng!

Däckbytardags!

Publicerad 2012-10-27 13:31:37 i

Yes, tänkte när vi ändå är i huset i har Hampus precis i huset bredvid kan det ju vara läge att pilla med bilen. Så B började med att fixa min trasiga abs givare o sen var meningen att alla däcken skulle bli bytta.
Efter ett däck minns B att han faktiskt lovat att hämta upp sin pappa en kvart senare så han gör "mitt jobb" ogjort o slänger tillbaka sommardäcket o pyser.

Blir nog riktigt däckbyte imorn istället ;) Ikväll blir det middag, vin, kanske film o massa snacks o skitsnack...för ikväll kommer fröken brutalt ärlig o lite burdus ;)....nämligen Sofie! Kul ska det bli!!


Däckbytaroutfit o smutsiga tassar!




Sommar o vinterdäck o notera på bilden längst ner att mina fälgar inte skulle må dåligt av en liten tvätt !

Woooolig kväll dåå

Publicerad 2012-10-27 02:07:11 i

Vi har haft en kanonkväll, spel o vin o loads of snack !! Blev det ens nån som vann i.spelen? I dont know men kul var det !



Systers pumpa, scaaaaary! Fint gjort sis!



B fick paket av V & A

Tack för en kalaskväll!

Katten Gustafs favorit

Publicerad 2012-10-26 18:33:18 i



Lasagne in the making, ikväll tar vi över,mamma o pappas hus för en stund...är de iväg o reser kan vi ju ta hand om det ;)

Sen blir det spel o vinkväll hos Veronica och Andreas.. Kul kväll!

O där kom den..

Publicerad 2012-10-25 21:12:00 i Dålig dag, On my mind, Små glädjeämnen,

...den första snön alltså. Tycker det är lite väl tidigt för minusgrader och snö här på "schlääätta".
 
Idag har det varit jobb, som avslutades med skitsnack med Åsa & Mathilda..ni gör min arbetsdag ljus!
 
Efter jobbet var det bara att åka hem, duscha, fixa te sig och brumma mot Agnetha.
Väl framme var jag inte helt säker på vart jag skulle parkera så jag står på tomgång nästan
utanför dom och rotar efter mobilen i väskan och då helt plötsligt rycker en j*vla ******* upp förardörren, drar in huvudet och skriker " SNYGG BIL DUUUU!" Jag blir livrädd och skriker "Vad FAAAN gör du??" Då bara drar han ut huvudet och typ springer därifrån.
Mitt hjärta klappar då fort som fan...och jag får sträcka ut mig och stänga bildörren som står på vidgavel..och sen ringer jag äntligen Agnetha (efter att ha låst bildörrarna vill jag också påpeka!) och frågar vart jag kan parkera och berättar om vad som hänt.
 
Parkerar utanför deras matbutik kilar in och köper cigg, det behövde jag, och när jag kommer ut har det börjat HAGLA..inte lite utan haglet blåser emot mig medan jag småspringer mot det håll Agnetha o Tobbe bor, ser inte ett jota och ringer B för att berätta vad som hänt..han hör självklart ingenting eftersom det blåser o haglar..springer typ in i ett litet förrådshus eftersom jag inte ser pga haglet i ÖGONEN..när jag väl är uppe hos A & T är jag både blöt, irriterad o kall och då ändrar vädret sig och det börjar snöa , stora fina vita flingor som sakta dalar ner..jag tänker WHY WHY WHY fick jag haglet.
Vem har jag gjort förbannad idag ;-)?
 
Första bilden visar haglet. För kort kunde jag uppenbarligen ta när jag småsprang, inte så konstigt kanske att jag sprang in ett hus
 

Hos Agnetha var det iaf mycket trevligt, fick smaskig mat och sen satte vi oss och gick igenom alla bilder vi tagit på henne och satte över dem till hennes dator. Hann med lite skitsnack också såklart;-)
 
När jag skulle bege mig igen vägrade jag gå ensam till bilen så A & T följde mig...och tyckte inte alls att det var en rolig syn med snö på bilen och inse att jag har sommardäck och en absgivare som måste bytas...men jag körde lugnt hem, kunde skett en liten olycka i vallarondellen men det fixade jag galant (eller bilen...troligtvis bilen själv).
Nu sitter jag i soffan bredvid B och kommer inte lämna lägenheten mer idag det är inte meningen helt enkelt för då kommer väl garanterat en olycka hände, typ att jag ramlar i trappan ner eller halkar på ett fruset löv!
 
 
Och sen måste jag bara tillägga BU att Jämtin ("vårat svin") har lämnat LHC för HV71..alltså ALLA andra lag hade varit mera ok..och helst hade jag sett att han inte bytt lag alls men HV??!! (Sorry Linda;-)
 
 
 
 

Temys

Publicerad 2012-10-24 19:17:41 i Just Nu!,

Har haft två timmars ensamtid och de spenderades med att mysa ner mig i soffan och titta på nya avsnittet av Pretty Little Liars & Hart of Dixie.
 
 
 
Stressig dag på jobbet, utan lunchrast, tog helt enkelt ut sin rätt..varken orkade eller ville vara fröken duktig ikväll...utan slängde in en tvättmaskinen bara innan jag kröp ner i soffan..längtar till helgen och en del av mig avskyr hur längtan efter helgen gör att veckodagarna försvinner..ena stunden känns det som om veckorna går plågsamt långsamt och nästa stund är det helg och söndag och bara att göra sig redo för en ny arbetsvecka. Vill inte bara att alla veckor ska rinna iväg. Måste börja något vettigt om eftermiddagarna och kvällarna.
 

Fina vänner är nog bland det bästa som finns

Publicerad 2012-10-23 20:51:00 i Just Nu!, Små glädjeämnen,

Vad skönt det är att släppa allt för en timme och bara promenera med en underbar vän, det är nog få förunnat att ha så många underbara vänner som jag har!
 
Jag har precis kommit hem från en promenix med Gabbi..och det behövde vi verkligen..var alldeles för längesen vi hade Anna-Gabbi tid!
Som vanligt hade vi tusen saker att prata om, tråkiga som roliga, djupa eller lätta (som alla tvserier vi följer;-)
Inser nu när jag träffade henne att jag saknar henne nåt enormt, vi gör alldeles för lite tillsammans nuförtiden..precis som om livet hann ikapp oss och man inte riktigt hinner med allt man vill göra. Men snart måste vi ha en Anna-Gabbikväll..oavsett om vi tar en vardag med filmmys, eller en lördag med lite spa o singstarvrål!
 
 
 
 
Pratade även med Linda en sväng förut, blev så glad för hennes skull..hon har varit uppe och hälsat på sin syster i stora huvudstaden idag...och lyckan var total i hennes röst!
 
 
Jag är verkligen så glad över att alla mina vänner är så fina och underbara..alla på sitt eget sätt.
De är så olika egentligen men alla har ett gemensamt : de tycker om mig ;-)
Snälla, burdusa,party, omtänksamma, härliga, ärliga, roliga, de får mig att flyga men har lika lätt att ta ner mig på jorden igen, smarta, kloka, snygga, ....ja de är faktiskt de bästa man nånsin kan ha!
 
Nu ska jag vara en uppmärksam fru igen och lyssna på när B beklagar sig  över att hans lag ligger under och trösta honom lite...det är ju faktiskt en period kvar...allt kan hända!
 
 
 
Bild som B tog på mig i söndags när vi fotade pärlan..det kommer mer bilder på pärlan snaaart :-)
 

The Famous Duckface

Publicerad 2012-10-22 16:04:45 i Just Nu!, On my mind,

Detta är både en produktiv & oproduktiv dag...jag menar jag har äntligen tagit itu med tvätthögen och as we speak ligger alla sängkläder i tumlaren.
Ikväll blir det bädda rent!
 
Tog en promenix med Sofie och hanterade en massa nya spännande ämnen..var ute sisådär en timme..och det är definitivt välbehövligt, har varit så grymt lat den senaste tiden!
 
 
 
Har ni föresten sett det nya Cupolen? Vi gick förbi där idag och det ser inte alls ok ut, och hur lång tid kommer det ta innan diverse ligister sprayar graffiti på hela de vita väggarna?
 
Eftersom tvättningen sker i hemmet, så kan jag dessutom glo på tv ;-)
Och med alla filmkanaler vi har på nätet nu..C More och Viaplay...så är det verkligen bara att välja o vraka och det kan nästan vara lite svårt ibland!
 
Men nu brudar, kan vi se om på skräckfilm (MED SVENSK TEXT Wow;-) i flera dygn om vi känner fört troligtvis bättre en de vi såg sist ;-)
 
Såg Hysteria förut, och rekommenderar den..helt sjuk ;-) Men ganska så rolig, tänk brudar o gå till läkarn o få det fixat ;-)?!
 
 
 
If it looks like a duck......
 

Måste sluta göra "duckface" på bilder, minen kanske fastnar ;-)!!!
 
Imorn är det jobb igen, känner mig som vanligt inte jätteexhalterad men antar att den är den känslan som man ska ha när helgen går mot sitt slut?
 
 
 
 

Dags att bege sig ut

Publicerad 2012-10-21 12:04:00 i Fotografi, Små glädjeämnen,

Med kameran i högsta hugg...har suttit o lurat på vilka ställen man kan köra ut pärlan till...B o jag tänker lika o föreslog samma ställe i mun på varandra förut !
Great minds think a like ;)
Ha en naaaaajs söndag

Mysdag & A-foton!

Publicerad 2012-10-20 19:20:50 i Fotografi, Just Nu!,

Nu har Linda varit här en sväng och vi har suttit och lekt lite med bilder o snackat shieet!
 
 
Har för övrigt haft en toppendag, lugn och skön...och kvällens tema går i samma stil. Vi valde faktiskt att inte göra någonting idag, bara ta det lugnt..fylla på reserverna och titta på film o mysa ikväll!
 
Men innan vi sätter igång med myset så tänkte jag dela med mig lite av bilderna jag tog på Agnetha!
 
 
 
 
 
Har inte gått igenom alla än, det är planen för morgondagen och dessutom åka ut och fota min bil lite ;-) Så Hampus kamera är i tryggt förvar här hemma igen!!
 
Ha en toppenkväll vänner!

Drama, Allvarliga ämnen och lite promenix på det!

Publicerad 2012-10-18 22:58:59 i Dålig dag, On my mind, Små glädjeämnen,

Det blev visst en förmiddag med alldeles för mycket drama, som jag med närmare eftertanke kanske egentligen inte borde lagt mig i från början. Men det kändes inte som om jag la mig i från början..jaja ska inte gå in på detaljer. De som är inblandade vet vad det handlar om!
 
Synd bara att allt ska bli så komplicerat så himlans fort! Men nu verkar allt vara utrett iaf!
 
 
Dagen på jobbet flöt på som vanligt, medicinen har börjat funka helt och snart kan jag titulera mig som helt frisk..och det vore ju för väl..inte så lite trött på att vara halvsjuk!
 
Även denna kväll har spenderats i telefon...innan maken dukade fram maten.
Sofie ringde och frågade om vi skulle röra på arslena och jag är inte sen sådär..så vi tog oss en promenix i en timme och avhandlade en himlans massa ämnen...som t ex
-" Greenpeace gå att krama ett träd eller rädda en val"!!
- Parken Zoo.
Alltså ja, vi har alla sett Kalla fakta dokumentären. Och seriöst, visst otrevliga bilder och ja inte allt stämmer ju MEN det är för lite information..22 min dokumentär där större delen består av bilder och knapphändig information är inte tillräckligt för att jag ska dömma ut dem totalt! Tycker självklart att det är vidrigt att de avlivat djur i onödan men fortfarande ser jag ingen anledning till det extrema HATET som djurparkschefen får utstå på Facebook (alltså de omogna som skriver att de ska avliva henne osv..)
..hon H A R   O C K S Å   E N   C H E F..som bestämmer över henne, lider mer med henne faktiskt. Kan knappast vara så kul att över en natt bli så fruktansvärt hatad och mordhotad .  Och som sagt jag ursäktar inte deras hantering av de döda djuren (även om jag förstått att det inte är helt ovanligt att använda frysrum för de döda djuren, fast jag kan tycka det är extremt att ha den vita tigern där i 4 år!)
 
Har lite svårt att formulera mig, så att ni förstår att jag inte accepterar djurhanteringen men att jag ändå inte avskyr djurparkschefen.
 
Jaja, vi lämnar det därhän.
 
Jag & Sofie hade iaf en väldigt uppfriskande och knasig promenix som sig bör innan jag skyndade mig hem till "Hela Sverige Bakar"
Hääärligt program, ÄLSKAR deras kylar..vill HA en Smegkyl..vet i sjutton om det nånsin skulle passa in i vårt kök..men jag VILL HA!!!!
 
 
 
Vore ju inte helt fel med ett rosa kylskåp eller varför inte ett Union Jack;)?
 
 
 
Nu är det alldeles strax läggtajm för mig och imorn är det FREEEEDAG...och sen är det helg i 3 dar,,och det är aldrig fel!!
 
 
 
Sofie är ALLTID lika lycklig när hon promenerar med mig !! Haha

Leka med bilder

Publicerad 2012-10-17 21:34:17 i Fotografi, On my mind,

Yes, i eftermiddag har jag inte gjort många knop, sovit mestadels faktiskt...blir fan trött av tabletterna med, borde kanske läsa vad biverkningarna är?!
Kan ju även vara så att jag blir trött eftersom jag kvävt feber med panodil också...men nu har jag inte tagit några febernedsättande sen lunch och febern verkar vara helt väck. 1-0 till Anna!
 
Min kväll har jag pratat i telefon och fått uppdatering om ekoxarnas konferensresa till Gööööötlaborg.
Och sen har jag suttit och lekt lite med bilder, organiserat dem i mappar..och försökt bestämma mig vilka som ska förstoras och inte.
 
Och imornkväll tar jag bilen och brummar hem till Hampus o syster och får Agnethabilderna med!
 
 
 
 
Lämnar B utanför idag :-D

Inte så bright!

Publicerad 2012-10-17 12:15:00 i Dålig dag,

Att jag inte är den skarpaste kniven i lådan kan vi nog alla hålla med om, sånär jag läste "på fastande" mage (missade att man ska äta efteråt en timme sisådär) så tänkte jag shit bra behöver jag inte få i mig nån frukost idag heller :)
Men de tabletterna, med panodil och en jättejätteTOM mage innebär att den vänder sig upp o ner sen...så jag fick kräkas lite. Blääää! Men nu har jag lärt mig läxan att läsa ALLT som står istället :)

Halsflussig

Publicerad 2012-10-16 23:34:00 i Dålig dag, Fotografi,

Min kära mobbe har ballat ut lite, därav har jag inte kunnat mobilblogga!
 
Dagen idag har varit sådär, har haft feberdrömmar hela natten..vaknat av att jag badar i svett och mådde inte prima imorse..men drog på mig jobboutfiten och åkte till jobbet iaf..både oansvarigt och dumt eftersom jag jobbar med människor...ja det är ju inte så att jag tar i dem men hur eller hur..inte jättebright men kan inte riktigt vara hemma mer för att jag har ont i halsen.
 
Imorse ringde jag dock till VC igen, och halvlipade igenom samtalet och fick då en tid...hade såklart ingen bil på jobbet idag  så det var bara att ringa B och be honom skjutsa mig. Så min lunch spenderades på VC..himlans kul!
Fick iaf mina farhågor bekräftade och ja det är halsfluss jag har..så nu ska jag äta antibiotika i 10 dar...läkaren undrade varför jag väntat så länge innan jag sökt hjälp..jag bara "WHAAAAAT?!"
Har ju ringt dem konstant de senaste veckorna. "Avvakta"
 
Nu kommer ju allt ge med sig fort så snart det gått cirkus två dygn på behandlingen (typ iaf) och även om jag fortfarande mår lite sisådär ska jag gå till jobbet imorn iaf, vill ju inte att chefen ska få tuppjuck !
 
 
 
Får inte in alla bilderna från gårdagen i datorn så imorn är det jag som åker hem till Hampus o Jessy o fixart ...eller låter honom fixa det ;-)
 
Men Hampus skickade en bild till mig
 
 
 
 
Det tog vi i Tinnerö och sen åkte vi ut till Nederlösa..ska bli kul att se alla bilderna sen, har ju bara sett dem i kameran!
 
Dags att gå tillbaka till sängen, började med att duscha när jag kom hem från jobbet och efter det sov jag i 2 ½ timme innan vi åt kvällsmat...och jag är kanontrött..o seg...o tråkig :-(
 
Sussa sött vänner!

Höstdag

Publicerad 2012-10-15 21:52:51 i Anna Testar!, Fotografi, Små glädjeämnen,

Efter en dag med fotografering, skratt, bilåkande, skitsnack sitter jag nu ihopkurad i soffhörnet med en stor kopp te och ont i halsen.....IGEN!
Det släpper inte och går i vågor helt enkelt...vet inte vilken vecka jag är inne på nu men tröttsamt är det....känner mig halvhängig och halsen är nog det värsta.
 
Hur eller hur det ska vi inte prata om nu... sitter just nu och väntar på att alla bilder ska överföras till min dator. Det var kul att fota idag, och jag har höga förhoppningar om att en hel del bilder blev bra men som sagt jämför mig inte med en "riktig" fotograf utan vill mest lära mig och ha kul medan jag fotar! Hampus vet ju allt känns det som, en riktig inspirationskälla!
 
 
Får se om jag lägger upp några bilder om cirkus 1 timme och 30 min för då har jag dem på min dator !!
 
 
 
Bild från hösten 2010 på Agnetha...redig paaaaartybild ;-)
 
 

Spa, skräck...foto!

Publicerad 2012-10-15 00:43:50 i Fest, Små glädjeämnen,

Mannen sover sött i soffan och jag är inte riktigt så trötter än, så jag tänkte blogga lite om min lördag.
 
Gick upp tidigt (för att vara lördag) och stod i duschen redan 07.30 och vid 08.45 mötte jag mamma utanför Ekoxen & Paus.
Vi fick vänta ett par minuter innan Paus öppnade men sen fick jag uppleva bland de bästa massager jag någonsin upplevt, nämligen en Hot Stone massage...mamma hade valt en ansiktsbehandling istället.
 
Efteråt möttes vi upp lagom rödmosiga och dana och vandrade in på Hotellet för att festa på deras frukostbuffé ...det är inte första gången jag gör det men första gången som jag inte jobbar där...så det var myyyysigt!!
 
Vi avslutade vår mysförmiddag med en runda på stan innan jag skjutsade hem mamma!
 
 
Världens finaste mami! Såna här helgmornar måste vi ha oftare!!!
 

Efter ett snabbt stopp hemma packade jag in B´s bil och begav mig mot bushen...lyssnade på härlig musik och trallade med, tog en kurva och det var visst halt (jag körde inte särskilt fort men med löv på marken och regn som ihärdigt föll) så helt plötsligt gick det inte alls att styra gamla trotjänaren och jag kom inte ihåg ett skit av vad man skulle göra i det läget, men jag rattade utav bara helvete..och på nåt lustigt sätt hamnade jag så bra att fronten var typ uppe på väggrenen och baken i diket..kom som tur var inte helt ner på äkern (som just nu bara är en lerig sörja)....skakade dock i hela kroppen och mosade en orange väggpinne på kuppen.
Och efter visst trilskande kom jag helt upp på vägen.
Men nu kommer jag ta det ännu lugnare i svängar ute på landet....och som Linda sa hade jag hamnat på åkern hade det ju bara varit o gå till närmsta hus...alla äger traktorer därute ;-)
 
 
Kom iaf helskinnad till Linda och sen började iordningfixandet inför kvällen...dukade, blåste upp ballonger...blandade bål, gjorde sallad..hängde upp tipspromenixen. För vällans var ju att Emma redan var där med så hon kunde hjälpa till med!! Hyvens tjej det där ;-)
 
Runt 16, knappa en timme innan gästerna skulle anlända, bytte vi om till våra OnePiece så vi var redo !!
Med min Sverige Onepiece och mina nya kängor fick jag inte ett inte alls jättesmickrande smeknamn haha!
 
Efter att våra gäster kört lite fel kom de iaf fram och festen startade med bål och fingersnacks (korvar med ketchup o mandelspån ) en massa snack innan vi slog oss ner för att hugga in på alla fyra pajerna som vi fixat te!
 
 
Vi var dock riktigt innovativa med efterrätten...våra gäster såg ganska bestörta ut när tallrikar med ihopknutna bajspåsar på dukades fram...och de obetalbara minerna när de öppnade dem var FANTASTISKA!! Chokladpudding av den liiite lösare sorten ;-)
Men efter att alla knäppt bilder åt alla faktiskt upp efterrätten UR PÅSEN!
 
 
Sen var det första filmen...Chernobyl Diaries...lite otäck men de flesta tyckte inte alls det..det var nog mest jag o Sofie som hoppade till. Den funkade men inte så mkt mer!
Trodde jag tog hem filmpostern till den men det gjorde jag visst inte så ni får klara er utan den!
 
Efter filmen var det äntligen dags för skräcktipspromenaden..och vid detta laget var det KOLSVART därute i skogen..så alla drog fram sina ficklampor och vi skickade iväg dem två & två.
 
Det BLEV RIKTIGT LYCKAT! Och alla lagen hade fem rätt var, helt sjukt :-)
 
Drog en till film sen som inte heller var så otäck märkte  vi...eller den var otäck men den slutade konstigt och det kändes inte som att det var ett riktigt avslut på den..och den blev verkligen ganska så weird mot slutet.
 
Kvällen avlöpte med lite mer nattpromenader i skogen, spökhistorier, vindrickande och skitsnack...innan vi kröp till kojs.
 
Imorse var det lyxfrulle med brudarna och sen blev det promenix ner till viltvattnet innan vi packade in oss i bilarna och åkte hemåt!
 
Hittade ett litet kranium på vägen...scaaaaaary ;-)
 
 
Jag o Agnetha hade dessutom ett möte med kossorna..som blev ganska så nyfikna på oss ;-)
 
 
 
Men nu det nog dags att gå och sussa för en annan har ju fått blodad tand för fotografering, till Hampus förtjusning, så imorn får jag låna hans superkamera och han har haft en genomgång med mig och så ska jag öva lite porträttfotografering i naturen på Agnetha.
 
Har ju fått till ganska många bra bilder på Linda på våra top modelmoments ;-) Men nu ska jag testa lite mer..har önskat mig en riktig systemkamera i födelsedagspresent....det känns roligt och spännande..och har en helt a4papper fullt med ideér som ska testas imorn och två fulla icapappkassar med rekvisita :-)
 
Jag gör det ju mest för att det är kul, och det är ju alltid roligt  med en ny hobby liksom och förväntar mig inte att jag ska vara en toppfotograf
 
Sussa sött vänner!!

Softa mera

Publicerad 2012-10-14 21:23:00 i Fotografi, Just Nu!,

Lite trött efter helgen kan jag känna så just nu blir det inget inlägg om den fantastiskt lyckade skräckkvällen...eller min o mammas underbart mysiga spamorgon....just nu är det soffhäng med karln ...ganska lagom en söndagskväll som denna....
Bild från förra söndagen , jag sitter på B's rygg !

snart klara....

Publicerad 2012-10-12 17:37:49 i



Snart är allt klart o redo för morgondagen...tog en paus för mat hos mamma o pappa nu innan vi åker hem så jag får fixa det sista!

Bilden visar hur det såg ut när vi fixade kort o hur det blev...var fint handskrivet på baksidan :)

Bullunch en fredag

Publicerad 2012-10-12 12:17:36 i

Såg på fejjan att mami bakade bullar så min lunch spenderas lägligt hos dem ;)


Inte långt kvar till helg nu...räknar ner ;)



Klagomur

Publicerad 2012-10-11 11:35:13 i

Uppenbarligen har jag helt ovetande skaffat mig brösthår...eller inte ;) hårstråna ni ser på halsbilden är rymlingar från tofsen bak på huvudet !

Vc gav mig ett ganska värdelöst råd som att avvakta o va hemma och vila och inte gå tillbaka till jobbet för kvickt! Jag fick säkert fem alternativ om vad det SKULLE kunna vara och tre av dem kräver penicillin...
Fick även goda råd att vila stämbanden, äta bra o sova mycket..yes tack för de fantastiska råden. Och sen sa hon att vissa personer har lätt för att få många olika virus vissa,årstider..de byter liksom av varandra...speciellt om man jobbar med människor ...o då ska man vara hemma lite längre gärna två feberfria dagar så man inte är lika mottaglig mot nya virus!
Jamen skulle det vara så, får vc gärna ta det med min chef också !

Jaja,,nu har jag klagat färdigt för stunden..back to work ;)
Läääängtar till lördag!

Nu är jag trött på det här!

Publicerad 2012-10-11 10:34:10 i

Rösten är väck än en gång och jag kan viska fram det jag vill...har ingen feber men ont i halsen ...så alltså jag är på jobbet..och det är tufft att kommunicera med folk utan röst men det går!
Väntar på vc ska ringa upp mig och förklara hur det kan bli på detta sätt!
Hur jag ska kommunicera med dem är en annan femma ;)

Wish me luck, för hur eller hur blir det skräckafton på lördag , oroa er inte för det :)

Lyxonsdag

Publicerad 2012-10-10 23:38:39 i

Inte varje vecka man blir bjuden på trerätters en helt vanlig onsdag, men idag blev vi det!

Styrde kosan mot bushen och väl framme fick vi ett varmt välkomnande av Linda & Henke. Henke lagade all mat förutom desserten o det var gott gott GOTT!

Färskt (o med färskt menar jag skjutet igår ;) ankbröst till förrätt, älgstek till varmrätt och Gino till dessert.

Det var helt vansinnigt gott!!! Inser att jag gillar ankbröst och älgstek har jag alltid älskat..även efterrätten var helt superb!!!

Inte varje dag man blir bjuden på sån fejnfejn middag och dessutom får med sig matlåda av det ;)

Så än en gång TACK L & H, för smaskig middag och underbart sällskap!!

Körde inte fort hem sen, B körde dit och jag hem..ska ju ändå jobba imorn så tänkte att jag överlämnade vindrickandet åt de andra...men blev riktigt sugen måste jag säga..deras vin passade nog liiiite bättre till maten än min cola ;)
Hur eller hur var det ingen direkt racerförare som körde genom skogen sen utan mer en gammal tant som satt klistrad vid ratten o rutan!
Är ju fan becksvart därute o minivägar ser inte ett smack så innan jag kom ut på 34:an höll vi den respektabla hastigheten av hela 30 km;)

Nu är det läggtajm för mig är trött och har lite ont i halsen igen (peppar peppar ta i trä) varför kunde de inte bara tagit bort vänster halsmandel när jag var barn ?!? Ingen fara på taket dock känner mig inte sjuk nu och har bäljat i mig te...har bara ont i vä halsmandel!!
Guud så jag klagar ;)
Två arbetsdar jobbade o två kvar denna vecka - låt de gå fort;)!



Imorn tänkte jag blogga lite om de tankebefriade Greenpeace sverige ...och mitt besök på skadeverkstan för det orkar jag inte nu !
Sussa sött vänner/

Sömnsvårigheter

Publicerad 2012-10-10 00:07:20 i

Har en svag känsla att jag kommer sova lite oroligt inatt med...det är nog det negativa med att planera skräckkväll ;)

Imornkväll blir det middag i bushen hos Linda & Henke...blir lite lagom att jag hinner hem o duscha innan vi brummar ut :)
Sov sött vänner !!




Spooooky, haha ;)

Skräck...

Publicerad 2012-10-09 20:46:38 i

Yes, efter att ha haft ett flertal telefonkonferenser har jag nu äntligen satt mig framför datorn för att fixa lite till lördagen..skräcktema är sjukt bra ...längtar enormt mkt till lördag nu!!!




Dessutom innan det blir skräcktajm på lördag ska jag o bästa mamma ha mysmorgon med frukost på hotell o massage o ansiktsbehandling på Paus !

Uppladdning

Publicerad 2012-10-08 21:42:40 i Just Nu!,

 Nu laddar jag upp inför helgens skräckkväll ute i bushen, dvs jag letar spökhistorier, skräckisar och dessutom har jag Det Okända på på tv:n...B sitter och hånar det hela tiden.
Men det är bra uppladdning inför helgen!
 
Och B var bästa maken och gjorde en chailatte till mig (han gör dem så MYCKET godare än mig) och gick lite over the top med den skummade mjölken ;-)
 
 
 
Just nu sitter jag för övrigt och håller tummarna för att Busfröet mår bättre, Hampus (systers make) ringde förut och undrade hur jag mådde..för Mattis har visst kaskadspytt hela eftermiddagen och nu är han, syster o vår pappa inne på akuten med M medan Hampus är hemma med lillfisen.
Jag har inte mått ett dugg dåligt, så peppar peppar ta i trä, får vi hoppas att det håller i sig!

Energiboost

Publicerad 2012-10-08 14:01:00 i Fotografi, Små glädjeämnen,

Känner mig ganska så glad idag, bara rent allmänt sådär...kan så vara att jag steg upp skapligt o fick lite av en energikick av busfröet när vi sprang runt på busfabriken :)Linda kommer hit om nån timme eller så för att gå igenom gårdagens bilder o prata helgen !Hoppas ni har en lika bra dag som jag vänner!!

Höstfotografering - tema KÄÄÄRLEK!

Publicerad 2012-10-07 22:02:00 i Fotografi, Små glädjeämnen,

Jag vill ha nya bilder att rama in så jag tvingade med B ut i bushen och Linda agerade fotograf.
300 bilder blev tagna och 90 % blev riktigt bra, över förväntan
Bjuder på lite nu och har tom fått tillåtelse av B att bjuda på bild med honom ;)
Längre inlägg blir det imorn, nu är det filmtajm hos A&B Madagaskar 3 står på menyn

Bondens marknad..

Publicerad 2012-10-06 16:40:00 i Små glädjeämnen,

Efter morgonmyset fixa vi te oss och och begav oss ut på stan, strosade på Bondens marknad...kommer tyvärr alltid försent vilket innebär att alla fina blommor redan är utplockade (inte så konstigt när det bara var en timme kvar av marknaden), så idag blev det inga färska blommor att piffa upp lägenheten med.
 
Tänkte köpa oss lite mera getaost, men även där var det utplockat så vi strosade bara runt lite, njöt av solen och dofterna och allt folk.
Eller B njöt inte alls utan såg hemskt missnöjd ut, kan berott på solen som faktiskt riktigt gassade eller allt folk...han är verkligen inte en "strosa-på-stan"karl...men han är kär i mig och jag gillar att gå runt att titta på stan...så han följer snällt med ;-)
 
 
Efter marknaden lämnade vi borggården och gick på stan en sväng för att leta skor till mig..hittade inga som jag fastnade vid
 
Så vi begav oss ut till Tornby och där hittade jag ett par, eller det var B som hittade dem, han hade klara premisser av vad jag skulle köpa:
- Användbara JÄMT
- Bekväma
- Det vikigaste var att jag skulle kunna köra bil i dem
 
Så det var faktiskt det jag köpte, ett smart köp, ett par kängor helt enkelt och personligen tycker jag att de är ganska så fina med, ganska så lika ett par klassiska Doc Martens men det är det inte :-)
 
 
Snart dags att svida om från mysoutfiten och åka hem till mamma o pappa för riktig smaskig måltid...och sen blir det lite spelkväll där med, syster är ju gräsänka med barna ikväll så hon får också vara med :-)

Lördagsmorgonmys

Publicerad 2012-10-06 10:37:00 i Små glädjeämnen,

Här ligger jag fortfarande i sängen och läser tidningen , fantastiskt fint höstväder ute
.Är det inte livskvalitet så säg !?
Bästa morgonen på hela veckan, speciellt när man har B som ligger bakom mig och kramas...

Kvällens..

Publicerad 2012-10-05 19:54:00 i Fest,

Dags att bege sig till cykeln och cykla till Josse för lite vin och skitsnack... Have a najs fredagskväll då vänner!!
 
Det tänker jag ha :)

Vem gör så???

Publicerad 2012-10-05 12:49:00 i Just Nu!, On my mind,

Dagens I-landsproblem :Ni som läser bloggen vet ju att "min" jobbil var på vift igår förmiddag innan jag fick tag i den vid lunch.Nu är det såhär att under dessa timmar måste den tjejen stört sig vansinnigt på inställningen av radiokanalerna...så hon har ställt om ALLT!Hade hon jobbat idag, hade jag ifrågasatt varför med tanke på att jag har den bilen fyra dagar i veckan?!Detta är inte hela världen och jag kan ställa tillbaks dem på rätt plats, dvs först Bandit o sen East fm De är viktigaste, men den andra ordningen är med viktig ...vill inte behöva tänka när jag byter heeeele tiiiin ;)VEM GÖR PÅ DETTA VIS????

Holy me!

Publicerad 2012-10-05 07:12:00 i On my mind,

En annan har ju gloria när man stigit upp från sängen....tillfällighet???I think NOT ;)!Ha en fejn dag på jobbet vänner...i eftermiddag är det heeeelg!

I somras

Publicerad 2012-10-04 23:11:00 i Fotografi, Just Nu!, Små glädjeämnen,

När jag ändå lägger ut lite bilder kan vi ju ta några från i somras med ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaja, det blev massvis bilder på mig igen men det är för att det är min blogg ;-)
Nu har jag bjudit tillräckligt på mig själv så dags att sussa ;-)
 

Jag går runt o sparkar löv...

Publicerad 2012-10-04 10:56:00 i Just Nu!,

Vackert men vemodigt....Snart helg igen, det ser jag verkligen framemot efter en sån här knasmorgon som jag haft : En av de nya tjejerna tog "min" bil med allt dess innehåll..dvs mina jobbgrejer...varför hon plockade ut "min" nyckel från kassaskåpet övergår mitt förstånd..jag var sist att plocka ut nycklar idag o fick ta den som blev över helt enkelt...utan mitt shit! Ska försöka få tag i flickebarnet på lunchen..behöver mina grejer ju !

Äntligen!!!

Publicerad 2012-10-03 21:15:10 i Små glädjeämnen,

Hösten är här och med den alla seriestarter, har ett fint schema på när mina favoriter börjar i staterna så jag kan titta på dem dagen efter.
FIIIINT!
 
Det började redan förra veckan och idag fick jag äntligen se Hart of Dixie igen.
Helt underbar serie och faktiskt en favorit av de jag följer (tv, vad är det?) så nu känner jag mig ganska så nöjd även om jag inte helt gillade utvecklingen i första avsnittet på denna säsong, men kan tro att det tar sig.
Gillade inte första avsnittet på Greys på denna säsong heller faktiskt, men gråtvarning ggr tusen (den är väl på tv just nu om jag inte missminner mig?!)
 
 
Hur eller hur, följer ni inte Hart of Dixie, så börja med det nu, leta upp första säsongen och luta dig tillbaka i skönaste nersuttna soffhörnet o NJUUUUT!
 
 
Nu har jag dessutom hunnit avverka 50 min i telefon med Vanheden också,  det känns alltid bra att höra vad lilla fröken hittar på för äventyr i huvudstaden ;-)

Och skulle jag inte vara så välförankrad på slätten skulle jag ta aupairjobbet i London på stört, u know it dear ;-)
 
Nu blir det film

Godast just nu

Publicerad 2012-10-03 17:26:06 i



Jag avlider, alltså de är helt vansinnigt goda ! Köpte mig en påse när jag var på Ica Signalen idag (har fått ett mystiskt chokladbehov igen hmmm, vad kan detta bero på ;)
Och de är bara sååå himlans goda, min rekommendation till alla mensmonster, chokladfreaks,.med andra ord kvinnor i allmänhet...fast B påpekar här att han faktiskt också tyckte de var goda o han e fan i mig inte en kvinna!!

Nu vara duktig fru och laga mat idag igen, fläsk potatis o löksås blir det till min herre idag ;)

Lunch

Publicerad 2012-10-02 12:09:14 i





Ganska så fejn utsikt!
Det regnar vilket gjorde att jag var lat o tog bilen imorse...kunde inte hitta några gratisparkeringar så idag blev det dyyyyrt!

Vill ha helg igen, gärna nu!

Irriterad

Publicerad 2012-10-01 22:04:20 i Just Nu!, On my mind,

Lätt hänt att bli irriterad och idag är jag hemskt och ganska heligt förbannad på falska, riktigt backstabbing, människor. Feghet är inte ett uppskattat drag hos någon!
 
Sen när jag ändå är igång...undrar jag varför man kör i 70 (ibland även 65) på 90väg!?
 
Och förutom det feeeeta riset jag delade ut först så kommer dagens nästa ris...
till det j*****vla psykpuckot som cyklade rakt ut på övergångsstället, du ska vara hemskt tacksam att jag och han i mötande bilen hann stanna och ditt blaha blaha och hyttande med näven när du passerade mig (när jag stod mitt på övergångsstället) hade du verkligen INGENTING FÖR ditt lilla missfoster!
Det regnade, lite lätt halt även om jag inte körde fort och jag hade en bil bakom, så jag är hemskt tacksam att han hann  bromsa, även om marginalen låg på nån mm...
 
 
 

Skogsmodellerna

Publicerad 2012-10-01 21:36:00 i Just Nu!, Små glädjeämnen,

I förmiddags tog jag B´s gamla trotjänare och styrde ut mot urskogarna, dvs Linda, min lilla pärla går knappast att köra därute ;-)
 
 
 
Hur eller hur, när jag väl var framme, så var det planeringsdags, Vad? Ja ni babes det får ni veta denna vecka..lite senare ;-)
Efter det fixade vi till en lunch..sjukt smaskig sallad med pasta, svart quinoa, bacon, tomat, vitlök, sallad av alla de sorter o lite paprika, till detta gjorde vi en egen liten dressing av creme fraiché & chilisås.
Djävulskt gott vart det!
 
 
Efter lunchen fixa vi till oss lite och gjorde oss redo för vår "top model", med hösttema...
 
 
Och som vanligt hade vi kanonkul, det är kul att leka fotograf och modell...och alla färger var vackra och vi skrattade mycket, halkade lite i leran o skrattade lite till ;-)
 
Efteråt gick vi igenom bilderna och satte över både dem och de från i somras på en skiva...men nu vill inte denna skiva funka här hemma, så därför får ni inga bilder från de fotostunderna idag :(
 
 
 

Om

Min profilbild

Social, glad, ledsen, arg, knasig, positiv, negativ...jag är lite allt möjligt vid olika tillfällen, har en massa ups and downs..och är precis som vilken tjej som helst men ändå helt unik !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela