Tha Redhead

Me, myself and I, denna blogg handlar om mig..vad som får mig må bra, dåligt, bli arg..helt enkelt vad som får mig att ticka! Välkommen!

Visualisering

Publicerad 2012-12-29 22:24:25 i


















Nu funkade det att posta bilder från telefonen så detta var vad Jönssonligan hittade på på den årliga mellandagsmiddagen, vi målade 2013, våra drömmar...för att visualisera dem så de går i uppfyllelse.
Skrattade så vi kiknade, målartalangerna är dessutom olika.



Målade tipparna rosa för kvällen med, eftersom det vita lacket är slut.

Ynklig måste bli frisk

Publicerad 2012-12-29 14:00:56 i

Visst är det härligt att vakna upp med både feber och ett halsont som knappast kan vara av denna värld vid 07 imorse?

Jag pallrade mig upp från sängen, tog två värktabletter och en halstablett o kröp ner igen.
Vaknade först nu, mår en aning bättre men tänkte köra på vila-temat idag, min kropp behöver ta igen sig.

Mådde inte tipptopp igår när jag vaknade heller men hade ingen feber då, så dagen var fullt planerad iaf och avslutades hos Sickan,med den årliga mellandagsmiddagen med Jönssonligan.

Min mobil är inte riktigt med just nu verkar det som eftersom jag inte kan lägga upp några bilder från gårdagen så jag fortsätter blogga lite senare.

Guld värd

Publicerad 2012-12-28 00:58:43 i

Jag har helt ärligt inte hunnit blogga på år och dar känns det som men julen ska bloggas om med en tillhörande "OMG MIN JUL VAR SÅÅÅÅÅ MYYYYSIG" bildkavalkad..vilket förstås stämmer, den var mysig och påfrestande för både vikt och psyke ;) Fick vansinnigt mkt, alldeles för mycket paket..är helt ärligt fundersam om jag verkligen varit så snäll ..eftersom det bara var grejer jag ville ha!!!

Men mer om det en annan dag!

Idag kom ett ensamt litet julkort i vår postbox och jag blev lite rörd av texten!




Tomten förvägrar?

Publicerad 2012-12-18 23:39:12 i








Förlåt för mina ickeexisterande uppdateringar, gillar att ni ändå är inne o tittar varje dag iaf, tack för att nu inte ger upp hoppet!
Personligen känner jag mig hyperstressad inför julen, och förstår nu att det är svårt att få ihop det när man jobbat normalt , de senaste åren har jag ju jobbat på hotellet och där är det inte direkt högsäsong på konferensgäster i december, vilket ofta gjorde att man jobbade ytterst lite och detta var inte mig emot då jag gillar att ha hela december på mig att förbereda , fixa, baka osv.

Nu när jag jobbat betydligt mer försvinner dagarna fort och stressen för att hinna allt på kvällarna är stor, samtidigt som jag MÅSTE se alla julfilmer som jag av tradition ser varje år.
Nu har det gått så långt att jag multitaskar, dvs pysslar med en film i bakgrunden...så jag missar hela filmen typ.
Tror jag satt orimliga mål på mig själv i år.

Hur eller hur har jag slagit en lite julklappar idag men är fortfarande långt från klar. Fattar det inte! Hur mkt har vi köpt i år!

Sussa nu, och hoppas att morgondagens arbetspass innebär mindre stress än dagens, och att bulan på ögonbrynet är borta o att näsbenet slutar göra ont!
Nej, blir inte misshandlad av någon annan än mig själv..måste bli bättre på att uppskatta avstånd från mitt huvud till t ex dörrkarmen, eller fönsterbrädan, tavellisten i vardagsrummet, ratten i bilen, handfatet i badrummet o allt annat man skulle kunna skada sig på.
Klumpig är bara mitt förnamn!

Sov gott vänner o håll tummarna för att jag inte ramlar ut från sängen när jag drömmer mardrömmar om att tomten förvägrar mig julen eftersom jag inte gjort tillräckligt med julgodis, eller pimpat paketen ordentligt!

I djupaste Småland

Publicerad 2012-12-09 23:24:15 i

Imorn fyller älskade mormor år så idag brummade vi ner till henne för att fira henne!








Det var mysigt o härligt att träffa släkten o fira mormor, o gå äta tårta på Annadagen ;)


Härligt!

Publicerad 2012-12-07 15:19:37 i



Denna fick jag av Linda under min arbetsdag igår, för att hon tyckte synd om mig o min fot, det tycker jag är vansinnigt gulligt!

Gick halvdag idag, blev så illa tvungen..kan knappt köra bil ju. Men nu blir det lugn helg o med det menar jag inget långvägagående :)
Ikväll kommer Gabbi & Daniel hit, för lite spel, vin o skitsnack, det uppskattas!

Nu på eftermiddagen har jag suttit o pysslat igen..vilket betyder att det är fejksnö överallt!




Gubbfan!

Publicerad 2012-12-06 22:00:26 i Dålig dag, Just Nu!, Små glädjeämnen,

Idag har det gått bättre att köra bil iaf, men jag ångrar att jag valde att vara snäll och gå till jobbet, för min fot är INTE bättre!
 
Alltså den kändes ok igårkväll, men då satt jag o andra sidan i soffan, nu har fossingen svullnat lite igen efter en dags promenerade, och det är där problemet ligger, det är så mycket gående i mitt jobb.
Och nu i snöväder plogar de gårdarna dåligt, vilket betyder att man får stå himlans långt bort och pulsa fram genom snön med tung packning, halkade även idag.
 
Imorn, om jag får ihop det med de andra, har jag planerat att ta halvdag. Borde vara hemma, men det är så många sjuka och borta så jag känner att jag inte har hjärta till det.
 
För övrigt uppskattar jag att bli utskälld för att jag fått en gubbe att köra fast...det var INTE MITT FEL, jag kan tyvärr inte ta på mig att han varken kan köra bil eller bedöma avstånd! Försökte även lite vänligt påpeka detta medans han skrek o svor så spottet yrde, men eftersom jag är av det kvinnliga könet och inte lika gammal som han  var det uppenbarligen ok att slå dövörat till när jag försökte prata vett med honom (på ett hemskt vänligt sätt dessutom). Men han kunde skrika åt mig att jag blev tvungen att knuffa bort bilen eftersom jag satt honom i den positionen, mitt tålamod var nästan slut vid detta lag och jag tittade mig runt omkring om jag skulle kunna köra en annan väg runt gubbfan som blockade hela min väg...men NEJ inga andra vägar in var plogade så det var bara att bita sig i tungan och linka bort till hans förbannade lilla skitbil och börja knuffa medans han gormade att kvinnor inte kan köra bil!
Vart mitt tålamod kom ifrån vet jag inte, och fick inte ens ett ynka TACK när jag knuffat ut honom. Men känner nu att jag bara borde satt mig i min bil och vänt och helt enkelt struntat i honom och återkommit dit senare.
 
Fy fan vad jag är snäll!
 
 
Jobbpärlan då!
 

Efter jobbet åkte ja o B ut till Ikano, så jag linkade jag igenom IKEA och köpte mig lite ljus o sen uppsökte jag Bodyshop, klubbdagar och allt måste ju utnyttjas o sen finns det ju alltid lite fint därinne ;-) Fick dessutom nya Elle tidningen, en handkräm och en massa prover helt gratis..JO MAN TACKAR ;-) Vilket jag är uppfostrad till att göra så det gjorde jag också, gubben jag mötte idag kanske också borde träffat mina föräldrar för då hade han kanske också vetat hur man kan tillföra TACK i sitt vokabulär när man får något eller får HJÄLP med något.
 
 
Sen har jag faktiskt suttit och pysslat lite, Linda har fått mig att tycka att det är ganska så kul, blir inte alltid vackert men hur eller hur tycker jag att det är ganska så kul och det verkar som om mitt tålamod klarar det.
 
 
 
Nu är hockeyn snart slut och det är julfilm som vankas, Four Christmases med Vince Vaughn (stavning rätt osäker?) och Reese Witherspoon.
 

Snö var det ja

Publicerad 2012-12-05 20:42:54 i



Snöstorm idag, körde fast tre ggr med jobbilen o var utelämnad till andra människors medmänsklighet..för vällans var ju att jag inte var själv om det, utan väldigt många körde fast, även jag var ute o knuffade på bilar...
Mötte dessutom en bil i MITT KÖRFÄLT, nu körde vi som tur i 20 km .
Fick bilen igenplogad, vilket resulterade i en ny stukning i foten när jag sprang o vinkade men halkade så jag landade på foten. För väl var att jag hade höga kängor på mig som dämpade vridningen av foten..så nu går jag på voltaren gel igen och hoppas att foten inte ska bli värre och jag ska jobba på precis som vanligt :)
Eller vanligt, det går ju inte med vädret..allt tar tid .
Vill inte köra i detta väder så jag skulle uppskatta en snödag som förr..för så länge våra bilar inte är utrustade med skyfflar, isskrapor o gärna snökedjor ;) är det svårt att funka i ett sånt här väglag!

Julpyssel?!

Publicerad 2012-12-04 20:22:42 i




Hockeyn på, fick se första perioden av den matchen jag ville se HV-LHC (lhc leder at the moment...häääärligt)
Men nu är det AIK som gäller igen!
Så jag "pysslade" lite under tiden

Paradis

Publicerad 2012-12-04 18:12:59 i



Ibland är man lite uppskattad på jobbet , så denna fick jag av en dam idag i för tidig julklapp för att jag både är duktig o trevlig...härligt ...det hade ni inte trott va ;) ?

I sängen?!?

Publicerad 2012-12-01 09:47:22 i



Fick slängde igång tassimon och nu läser jag tidningen o dricker varm marabou choklad i sängen! Inte helt fel!

John Blund ?! Hallå !!

Publicerad 2012-12-01 09:05:49 i

Jag är redan vaken , why oh why?!
Vaknade strax efter 08.00 och har inte fått kontakt med John Blund sen dess!
Varför gömmer han sig när det var bestämt att jag skulle sova till iaf 09.30!!?!

Min fredagskväll var oerhört innehållsrik och alla borde vara avis på mitt innehållsrika liv ;) eller ?!

Detta var min fredag :


Sista jobbet för dagen, då gav jag bort en julstjärna, hon förtjänade lite uppmuntran och är världens snällaste o mest omtänksam! Så då får man ge tillbaks ibland!


Väl hemma, o raggsockor på! Kyligt nu med vintern o allt! Dock väldigt halt, så om ni skulle läsa om en halkolycka i vardagsrummet är det förmodligen jag som har frusit om fötterna o sedan fått ta konsekvensen att slajda runt!



Julgardinerna skulle upp så det var dags att dra fram strykbräda o strykjärn...dessa två används MAX två ggr om året vilket gör att jag har lika svårt att hitta dem varje gång!


Det var min fredag det!
Men däremellan intogs vin, åts riktig smaskig mat, fick nissen att sätta upp ljusslingan efter MKT övertalning, spelade lite spel, lyssnade på musik , tittade på senaste avsnittet av greys, städade, snackade skit med B, sedan blev det mera skitsnack när Linda ringde , slog i,huvudet TRE ggr på samma ställe och var sedan övertygad om att jag fått en hjärnblödning ...B trodde att oddsen för det var små och idag känner jag ingen smärta förutom om man bortser från den bultande bulan.

Ordning jag skrivit sakerna på har ingen betydelse :)

Nu är klockan över nio och det tog mig typ en halvtimme att blogga från mobilen så nu ska jag väcka B :)

Om

Min profilbild

Social, glad, ledsen, arg, knasig, positiv, negativ...jag är lite allt möjligt vid olika tillfällen, har en massa ups and downs..och är precis som vilken tjej som helst men ändå helt unik !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela