Tha Redhead

Me, myself and I, denna blogg handlar om mig..vad som får mig må bra, dåligt, bli arg..helt enkelt vad som får mig att ticka! Välkommen!

Kul lördag...j*vligt lugn söndag !

Publicerad 2012-09-30 23:22:00 i Fest,

Snabbinlägg , hade kalaskul igår och vi kom i säng efter 05.20.Och då hade vi precis blivit bjudna på gourmetmiddag efter krogen hos Sofie...makaroner, beasås, stekt majs o champinjoner med pressad vitlök...o sen lite pesto på det..låter nog inte så gott men det var det ;)Längre inlägg kommer imorn

Matlagning pågår !

Publicerad 2012-09-29 16:13:00 i Just Nu!, On my mind,

Fick med mig B hem samtidigt, så vi var verkligen sanna miljöförstörare;)
Efter vi torkat till åkte vi iväg och shoppade litegranna...nu ska B titta på hockey och jag ska laga lyxmat..eller B har stekt till allt kött så fixar jag resten av lyxgratängen..är ju inte kung i köket direkt så vi får väl se hur det kommer gå ;)Schnygg matlagningsoutfit ;)Sen är det dags att svida om till fest!!!

Det regnar

Publicerad 2012-09-29 12:08:00 i Just Nu!,

...tur att jag insisterade på två bilar...för snart fryser jag i bitar och sätter mig i tt:n o rullar hem !Älskar drifting men inte såhär efter en veckas sjukdom

Motorsport

Publicerad 2012-09-29 10:01:00 i Just Nu!,

Drifting tävling i Mantorp, och oavsett om det regnar eller ej måste vi vara där, och jag kan helt ärligt erkänna..att NEJ idag är jag faktiskt inte jättesugen, det regnar o är kallt . Annars är jag alltid på g för bilevent men idag...njae!Och jag kommer frysa därav letade jag fram en gammal polotröja ...tada..dagens outfit..;-) Jacka då? Ja ni, vet i tusan vad jag ska ha för jacka eftersom jag fortfarande inte äger en regnjacka :/

Nostalgitripp

Publicerad 2012-09-28 23:57:00 i Film, Just Nu!,

Svindlande affärer är Familjen Andersson i ett nötskal ..har sett den oräkneliga ggr med La Familia...och Janne Loffe Carlsson o min kära far är lika i alla avseenden :) Stående skämtet hos oss gamla Anderssons ;)Ikväll har ja o B tittat på S A iaf o jag orkar inte ta fram datorn så jag mobilbloggar istället så det får bli en bild som jag själv så vackert tog på tv :n ;)Kan inte fatta varför bilden blir fel för det är den inte i telefonen..men det får fixas imorn :)

Blir inte alltid som man tänkt sig

Publicerad 2012-09-28 16:57:00 i Dålig dag, Just Nu!, On my mind,

Hösten är rätt vacker..när man accepterat att sommaren verkligen är slut!Blir ingen spelkväll hos V & A idag...energinivån är alldeles för låg, halsen alldeles för öm, huvudet för tungt för att orka sätta mig på cykeln o cykla fem km till dem o sen fem hem...skulle iof kunna vara nykter men det känns som om jag skulle bli så avis på de andra då ;)

At work

Publicerad 2012-09-28 12:48:00 i Just Nu!,

Här spenderar jag stor del av min arbetsdag..men kan säga att det har varit en tung dag idag..vad är det folk inte förstår när jag säger att jag har svårt att prata o inte bör prata så,mycket?För alla jag varit hos idag verkar inte bry sig...till slut orkar inte jag heller o bara nickar istället .Snart helg dock , en kvar bara!!

Testing, testing!

Publicerad 2012-09-27 21:18:00 i Anna Testar!, Just Nu!,

Efter att ha sett reklamfilmen för Head & Shoulders nya schampoo och balsam med Äppledoft har jag varit vansinnigt sugen på den och häromdagen när jag låg i soffan och sunkade kom B hem med det som en surprise..
Har sagt det förr...Han känner mig alltför väl ;)
 
Jag vill för töntighetens skull förtydliga att jag inte/aldrig nånsin har lidit av mjäll men utan tvekan luktar H&S schampoo godast...
Jag byter ju med jämna mellanrum schampoo & balsam men återkommer oftast till H&S för färgat hår.
Luktar fantastiskt!
 
Men nu till Äppledoften...den verkar funka prima..luktar äpple och håret är lätt att borsta igenom..får hoppas att doften sitter kvar även imorn (det är det som ger högsta betyget ;-)
 
 
 
Eftersom jag går tillbaka till jobbet imorn med, och jag verkligen har sunkat ner mig totalt och fått tillbaka en finne eller två, så testade jag Bodyshops Tea tree facial wash,,.
Jag tycker sådär, har himlans svårt för tea tree doften, den sticker i ögonen och näsan...men ansiktet känns skapligt rent.
Måste väl egentligen använda den mer än en gång för att kunna ge ett riktigt betyg, har ett par till prover av den, så jag ska testa upp dem, men jag tror jag måste hitta något annat som luktar behagligare annars är det nog ingen idé att köpa serien.

Hockeyfeber

Publicerad 2012-09-27 20:40:00 i Små glädjeämnen,

"Mitt" lag LHC mot "B's" lag AIK...Och till detta krävs en riktig smaskig tvmiddag....sjukt stark Chili con carne med färsk bröd...yummie!Där borde den sista förkylningen försvunnit ;)

I am aliiiive

Publicerad 2012-09-27 14:57:00 i Just Nu!,

Ja, alltså om det var någon som trodde att jag inte skulle överleva min förkylning ;)Faktum är att jag har fått en hes sexig röst på kuppen ;)Orkar t o m rensa garderoben, klädbytarfest någon?

Sofftroll!

Publicerad 2012-09-26 13:59:33 i Dålig dag, Just Nu!,

Får fram lite mera ljud nu men har forskat lite i "att tappa rösten av en förkylning" och det visar sig (det visste jag redan) att man inte ska viska heller.....känns som om jag är i mitt egna personliga h*vete!
 
Att inte kunna prata förstör mig, har inte pratat i telefon sedan måndags em..och det känns hemskt osäkert om jag kan jobba imorn heller.
 
Och jag är trött på att vila hela dagarna....
Inatt hade jag en riktigt sjuk dröm..jag drömde att skådelspelaren Figge Norling kom hem till mitt barndomshem där jag uppenbarligen verkade bo och sa att hans tunga var magisk och att en kyss av honom skulle ge mig talets gåva åter.
Det gjorde det inte och när jag vaknade kändes drömmen så verklig att jag blev tvungen att be B om ursäkt.

Han skrattade bara åt mig men jag är trött på att drömma dessa vansinniga drömmarna...
 
F. Norling har uppenbarligen inte en magisk tunga :-D
 

För övrigt händer det i stort sett inget mer idag...tänkte titta på Gilmore Girls..den serien piggar upp och sen kanske jag kan mima till dem, för de pratar både mycket och fort ...
 
Tänker oftast på hösten när jag ser den serien med, myspys liksom!
 
 
 
 

Nu e det dags att återgå till att vara det osminkad, halväckliga, sofftrollet igen...på återseende!!
 

Bästa!

Publicerad 2012-09-25 21:46:00 i Små glädjeämnen,

Även om jag klagar på B är han nog världens bästa , nu han precis in med en chailatte till mig...jag är nykär igen ;)

På A-fronten intet ett nytt

Publicerad 2012-09-25 20:59:00 i Dålig dag,

Nix här händer inte mycket...hockey på tv och det har nästan gått 24 timmar sen jag
tappade min röst...och jag lider vansinnigt mycket! B njuter av tystnaden och jag känner mig handikappad. Har spenderat större delen av dagen halvsovandes i soffan. Känner mig lätt halvskabbig även om jag duschar minst en gång om dagen ....
Heeeta mjukisar!
Tack Å för du var underbar och tolkade mitt panikslagna sms imorse o såg till att jag blev sjukanmäld och för att du skickat uppmuntrande sms hela dagen !
Tack förresten till alla mina underbara vänner, kan nog inte ha bättre vänner än er för i stort sett alla har erbjudit sin hjälp om jag behöver något eller bara skickat ett sött sms (eller facebook) att de tänker på mig!
Ni är de finaste man kan hitta!
 
B´s present till mig när han handlade förut (chokladen är redan uppäten förstås;-) och sen var han dessutom iväg i två timmar så jag skulle ha tid på mig att titta på nån typisk romantisk Annafilm!
Han är bra söt ibland ;-)

Sjuk

Publicerad 2012-09-25 07:36:00 i Dålig dag,

Efter allt som jag tog för min hals igår tycker man att jag borde vara helt frisk idag....FEL! Det är jag så faaaan heller! Har tappat rösten o huvudet känns som att det är 100 elefanter där inne o klampar !
Tycker helt vansinnigt synd om mig själv just nu :
(Dessutom är det svårt att sjukanmäla sig när man inte kan prata !!)
En bild från en friskare o betydligt bättre dag!

Varning Varning!

Publicerad 2012-09-24 15:23:00 i Dålig dag, Just Nu!,

Det patetiska kolliet är tillbaka.. måste säga att det känns typiskt september.
Har de senaste åren blivit kanonförkyld i september..och nu är det dags igen..vill inte ligga i sängen/soffan hela dagen så jag går upp och börjar plocka iordning och inom 5 min är jag genomsvett och huvudet dunkar.
 
Idag är det riktigt vackert höstväder ute dessutom men jag, jag ligger inne och glor ut :-(
 
 
 
Mina kureringskompisar :
 
 

De Oskuldsfulla

Publicerad 2012-09-23 19:19:11 i Böcker,

I eftermiddags läste jag ut De oskuldsfulla av Celeste Jones, Kristina Jones & Juliana Buhring.
 
I stora drag handlar den om sekten "Familjen" och dessa tre barn (nu vuxna) som föds in i ett liv som kretsar kring pedofili, sex, gud & bestraffningar..men oerhört lite äkta kärlek, om man bortser från det de känner för varandra.
 
Vissa stunder äcklade boken mig så mycket att jag blev tvungen att lägga ifrån mig den. Språket som används är rakt och utan krusiduller..det som hände..hände liksom.
Ibland insåg jag dessutom att jag satt och grät pga de fruktansvärda barndomar de haft utan att veta någonting om det "normala" utanför och att det de blev utsatta för inte alls tillhörde normen.
 
Men det fanns även stunder då jag log och drog en lättnadens suck.
 
Rekommenderar den, den berörde mig mycket!
 

Bait

Publicerad 2012-09-23 19:06:30 i Film,

Vi såg den australiensiska skräck/thrillern Bait i fredagskväll.
 
Den var faktiskt över förväntan, alltså den kändes lite overklig med, men för att ligga i Hajskräckfilmsgenre tycker jag faktiskt att de gjort den riktigt bra.
 
I filmen hittar vi skådisar som Xavier Samuel ( från The Twilight Saga : Eclipse) och Julian McMahon ( från bl a serien Förhäxad & filmen The Fantastic Four)
 
Men som sagt var den var helt ok och bitvis riktigt nervpirrande...och hajen ser faktiskt ganska så verklig ut, vilket är ett plus för jag har sett alldeles för många hajfilmer, med en kasst gjord haj.
 
Kan iaf rekommendera den, lite naturkatastrof & skräck..bra kombo!
 

Trött o sliten

Publicerad 2012-09-22 17:10:00 i Dålig dag,

Känns som om jag har en förkylning i kroppen som inte blommar ut helt..halvont i halsen o huvudet o så har det varit halva veckan.Så idag har jag spenderat mesta tiden här :
I
sängen alltså, har legat o läst o latat mig :)Men nu e det dags att gaska upp sig ikväll är det 24årsparty på schemat.

Nypeelad!

Publicerad 2012-09-20 21:14:00 i Små glädjeämnen,

Blanda lite socker, havregryn och olivolja och nu är jag len som tusan i fejjat..Har egentid, B spelar innebandy med grabbarna så jag njuter av lite A tajm :)

Sjukhusvända nr 2

Publicerad 2012-09-20 19:40:00 i Just Nu!,

Idag var det morbror som fick besök , och då köpte vi rolig tidning, efter en sån stor operation med tråkiga följder förtjänar man ett gott skratt!!Men vi tittade in hos G en sväng också , både ligger ju på samma våning :-)

Driftstörning?

Publicerad 2012-09-19 20:06:29 i On my mind,

Hockey ikväll igen...åhh vad lycklig jag är som får bevittna AIKs alla matcher!!
Det är jag...inte...men jag gillar ju hockey (men LHC) så det är 100 ggr bättre än om jag tvingats se fotboll, innebandy eller nåt så spännande som speedway.
 
C ,more hockey får dagens ris idag med, laggar ur konstant och B sitter och är totalt rabiat, det blir kanske inte bättre av att hans kära lag at the moment ligger under, är helt övertygad om att det var Roger Melin som höll ihop AIK och nu delar han ju med sig av sin visdom till ett lag som det ska gå riktigt bra för denna säsong, nämligen LHC !
Var visst inte Cmores fel ikväll, efter att ha kollat upp det visar det sig att BBB har driftstörningar..men det hade de inte igår..så de kan allt ta lite ris iaf.
 
 
För övrigt tycker jag att de flesta kör som riktiga väglöss i denna stad...hur svårt kan det vara att hålla iaf 50 på 50väg och inte 30!?!
 
Hatar det, sitter och blir tokig bakom ratten..förstår varför roadrage är ett uttryck..har aldrig använt så mycket svordomar som jag gör när jag sitter bakom ratten!
 
 
 
Himlen när den är som allra finast!

Get well soon!!

Publicerad 2012-09-19 18:31:00 i Just Nu!,

Hade med mig lite tidningar o choklad, o ett turkiskt armband med det "vakandet ögat" till sjukhuset...krya på dig fort älskade vän!!!

Höst

Publicerad 2012-09-18 23:11:09 i On my mind,

Ny vecka, nya tag som man brukar säga..känner att hösten ger mig oerhört lite motivation till något faktiskt..svårt att stiga upp på morgonen.
 
Hösten är på riktigt här..och nu kommer snart alla träd gå i gult och rött och jag måste plocka fram jacka och andra skor.
 
Pratade med bästa G förut, och jag hoppas verkligen att jag hinner upp och hälsa på henne på lunchen imorn eller om inte det hinns pyser jag dit och lämnar av lite "Get well" saker, dvs choklad, div skvallertidningar och kramar efter jobbet!
Krya på dig fort hjärtat!
 
 
 
Nu ska jag krypa ner bredvid min karl i sängen o läsa lite vidrig bok "De oskuldsfulla" handlar om den avskyvärda sekten Familjen.
 
Än är det grönt men snart är det helt borta 
 
 

Drömprinsen - Filmen om Em

Publicerad 2012-09-18 23:00:26 i Film,

När B beställde hem hockeypaketet på datorn så fick han även med alla Cmore filmkanaler..så när vi tittade igenom vad det fanns för filmer hittade jag till min förtjusning Drömprinsen.
Det var en favoritfilm när jag var 13, med finfina skådisar som te x Niclas Olund (Klimax från Tre Kronor).
 
Så vi bestämde oss för att titta på den, även om jag kände i maggropen att det skulle bli en besvikelse.
 
Den största besvikelsen var dock att Cmore inte kunde leverera..utan laggade ur konstant.
DAGENS RIS TILL C MORE!
 
Filmen var inte heller som jag mindes den, när jag såg den ur en 13årings perspektiv hade jag inte så mycket livserfarenhet överhuvudtaget något som jag faktiskt skaffat mig de senaste 16 åren ;-)
 
Men den är gullig, och om jag anstränger mig och försöker få tillbaka känslan som jag kände då är den faktiskt helt ok, fast den funkar inte egentligen på något sätt sett ur mina "vuxna" ögon.
 
Söt film som sagt och jag hade en megacrush på Niclas Olund då.
Och vill ni ha lite nostalgi med härliga 90talskläder, språk o fina skådisar så se den..den kommer inte omvända ditt liv men du kommer ha en kul stund där du funderar "Hur tänkte Anna nu egentligen ?"
 


Kärlek ur en 14årings perspektiv!

just nu

Publicerad 2012-09-17 19:07:00 i

 
Tillsatte lite extra kolhydrater i B´s bubbelvatten...han blev inte jättenöjd och påstod att det var extremt typiskt mig..det kan jag inte tro ;-)

Svampisar

Publicerad 2012-09-17 18:45:19 i

Linda är fröken pyssel så i lördags fick vi denna urfina burk med torkade kantareller!!!






Tack Linda, bästa smakförhöjaren i höst!!!

Prometheus

Publicerad 2012-09-17 14:12:07 i Film,

Ja, som sagt vi såg Prometheus igår kväll och jag hade nog för höga förväntningar på den.
 
Den fångade mig inte alls, tyckte faktiskt periodvis att den var tråkig, visst det fanns "hoppa-till-i-soffan"stunder, men när den var slut fanns det ingen önskan om att se om den eller "Åhh hoppas det kommer en uppföljare!"
Vilket det säkert gör, med tanke på hur den slutade.
 
Ganska så typiskt Sci-Fi film, men som skräck Sci -Fi hade den inte så mycket att komma med..ha hellre maraton med Alienfilmerna, de är bättre Ridley Scottfilmer!
 
 
Men det finns en hel del klart mycket sämre filmer som vi sett, så visst den funkar helt klart att slötitta på en söndagskväll :-)

Just nu!

Publicerad 2012-09-17 00:44:00 i Just Nu!,

På mitt nattduksbord at the moment..sussa sött vänner det ska jag nu efter en sjukt hääärlig helg!
Tog hem blogg.se mobilapp precis så nu får jag hoppas den funkar som den ska :)

Underbara lördag

Publicerad 2012-09-16 21:23:00 i Fest,

Hade en helt fantastisk afton igår och mår verkligen som jag förtjänar idag.
 
Började redan på eftermiddagen då B körde ut mig till Linda"långt ut på landet"..sen styrde han min pärla mot stan igen och lämnade oss brudar.
Sen följde 1 1/2 timmes intensivt iordningfixande, med diverse " OMG, jag kan inte ha på mig den här!" eller " Ser jag verkligen ok ut i detta?" och standarden " Ser jag tjock ut i det här?"
Men i slutänden var vi skapligt nöjda och styrde kosan mot det lilla samhället där överrasknings25årspartyt för Lillflickan skulle äga rum...och även om vi inte riktigt hittade så var vi faktiskt (av någon konstig anledning) först av gästerna.
 
De andra dök upp och vi samlade ihop oss för att surprisa lillan. Och hon blev glad och riktigt överraskad!
 
Sedan följde en toppenmiddag, massa minnesprat, kramar, vin, paketöppning, och lite tårar av sentimentala skäl..alltså precis som sig bör på en tjejmiddag med underbara tjejer!
 
 
Eftersom Linda behöll sig nykter hela tiden så avvek hon och jag lite tidigare från Mallans surpriseparty, så efter desserten åkte vi mot stan så Linda skulle få släcka sin törst ;-)
 
Väl hemma fixade B fram shots och blandade drinkar, vår egna bartender, och Linda hade två timmar på sig ,innan Harrystaxin skulle plocka upp oss, att dricka ikapp.
 
Natten som följde var mer en crazy och för att undvika att dra en jättelång story så för jag helt enkelt ihop det:
 
- svepte en öl (i ett svep) under låten " Riktig Man" med Kenneth and the Knutters
- Vi beställde varsin Mojito och fick nåt som vi skulle beskriva som ett varsitt glas med is
- Linda mötte "Christer Sjögren"
- Hällde i oss ett par sambuccashots för mkt
- dansade (eller knuffades runt snarare) nästan hela tiden
- skrattade hela tiden
- träffade himlans massa intressanta & ointressanta människor
- Först säger Linda "Jag är sååå jävla full!" och fem min senare säger hon precis som att hon glömt bort det tidigare citatet  " Törstig? Ska vi inte ha en varsin cider till?"
- Pratar man allmänt med folk i Five Tasteskön strax efter halv fyra ska man se till att det inte är killar med flickvänner, spelade ingen roll att vi pratade om pizza, kebab & tatueringar och att vi dessutom gjorde väldigt klart att vi har egna män, när flickvännen kom in var hon helt rabiat och skällde ut den stackars saten efter noter eftersom hon allt sett honom genom fönstret när han raggade på oss, vilket han inte gjorde...stackars karl!
- "Ta det lugnt, lägg ner mobilen Linda" sagt på ett sånt sätt som om det vore en pistol hon höll i
-Bytte nästan bort Lindas fejna klackar som jag lånat för kvällen med en kille (musiklärare från Luleå om det intresserar någon) , han påstod att han hade 42-43 i skor, men fick i fötterna, utan problem, i ett par 39or.
- Linda blev hånad för sin småländska mkt och ofta ;-)
- Gick barfota genom halva stan
- Nöden har ingen lag, även om man har cirkus 200 meter kvar till huset
- Gungade vid 04.15
- Och kvällen avslutades med att vi vid cirkus 04.30 (då var vi äntligen i stort sett framme vid min & Bs lya) mötte en livs levande BLOTTARE " Hej måste bara fråga har strl någon betydelse?"
 
Pga att vi ,mest Linda eftersom jag faktiskt inte såg sjävla schnabeln, var traumatiserade av blottarn fortsatte vi shota med B en stund och snacka skit innan vi faktiskt kom i säng vid 06.00
Och nu såhär dagen efter kan jag säga
 
"I´m too old for this shit!"
 
Men det var utan tvekan roligaste kvällen på läääänge!
 
 
 
 
Idag har vi inte gjort många knop, jag & Linda slängde på oss mysoutfit med tillhörande solglasögon ( inte för att det var så soligt för det var det inte men var himlans osminkad o schleeeten) och knatade bort till äckellivset här i området och inhandlade frukostdrycken, 3 liter Coca cola ;-)
 
Sen blev det rostade mackor, cola, soffhäng, Dark Shadows (helt ok bakisfilm), chips, Erik & Mackan..innan Linda packade ihop sig vid 16.30 och pyste hem till landet igen.
 
Jag gjorde mig till människa igen och sen åkte jag o B till mamma & pappa och åt smaskig mat som alltid..ingenting klår mamis lasagne! Och jag o mami planerade vår kommande Anna-mammadag..frukost på hotell sen spabehandling efter det stan & bondens marknad.
 
 
 
 
 
 
Hockeyn är slut för kvällen nu film, Prometheus.
 
 
 
 
 

Kuddkrig?

Publicerad 2012-09-13 21:01:04 i Små glädjeämnen,

Hade en lätt släng av "sova-lääänge"sjukan idag..vilket resulterade i att jag stressåkte till jobbet (i bilen, varför det går fortare med cykeln?!) och kom preciiiis när jag skulle stämpla in.
Jobbet var varken roligt eller tråkigt idag..bara en jobbdag helt enkelt.
 
Har dock en varm rekommendation : SMSA INTE NÄR DU DAMMSUGER, det kan bli mycket fel, speciellt om du ska skicka massms till enbart tjejer...
Tjejfest = kuddkrig i underkläder? Någon som varit med om det?
 
Efter jobbet kom jag hem till ett halvkaotiskt vardagsrum och en make i björnborg boxers o strumpor...det var nämligen golvläggning på schemat och lägga golv det gör B bäst halvnaken !
 
På hela matsalsbordet står fortfarande alla solkrämer och shiet som vi hade med oss till Turkiet..jag är kass och har i skrivande stund fortfarande inte plockat bort dem, men soffan står där den ska nu och även soffbordet !
 
Jag kände att kaoset var lite sådär så jag begav mig ner till min lilla pärla igen och brummade iväg till Ikanohuset och in på BodyShop där jag skulle inhandla nytt bodybutter (är riktigt beroende, illa!)
I den butiken var det lugna gatan (faktiskt verkade det som om lugnet dragit över hela Ikanohuset) så jag fick mig en ansiktsrengöring och hudananlys, helt gratis! Det är service det!
 
 
Och ännu mera härligt, min parfym som jag beställt från Nordicfeel hade kommit hem med så nu är det jag som luktar DKNY igen, fast Pink Macaroons denna gång ...
 
Nu har jag faktiskt inte alls mycket att tillägga för kvällen, TIK -AIK står lika och det är cirkus 7 min kvar av matchen, sen får jag bestämma över den fördummande burken!

Just Nu!

Publicerad 2012-09-13 19:58:24 i Allmänt,

Hockey, makens favoriter mot Timrå...som muta till mig hade han köpt mitt favoritvin (bra uppfostrad karl ;-) Barefoot! Sitter fint såhär en torsdag!

"Hur tänkte du nuuu?"

Publicerad 2012-09-12 22:42:00 i Allmänt,

Jag är ett mensmonster, eller ja, jag är precis som större delen av alla andra kvinnor...dvs jag skyller mitt chokladbegär och svängande humör på den röda vågen som dyker upp varje månad.
 
Igår hade faktiskt t o m med min karl köpt choklad under tiden jag jobbade ifall att min riktiga cravings skulle sätta in, och mkt riktigt..förutseende man...helt plötsligt frågar jag med sockersöt röst om han inte skulle vilja åka iväg o handla choklaaaa till mig och han ler lite sådär lurigt, försvinner in i köket och kommer tillbaka med min favoritchoklad.
Det är fint att han känner mig alldeles för väl ;)
 
 
Choklad är gott och jag äter det MYCKET och utan att skämmas i en hel vecka...because I´m worth it!
 
Har haft en mycket givande kväll i soffan ikväll, ihopkrupen som ett kolli i ena hörnet av soffan, fått mat serverad ( OCH bortplockad fast jag lovade att jag skulle göra det) och sen tittat ikapp på Dallas (2012), det avsnitt jag missade när vi var vid betydligt varmare breddgrader.
 
Ganska så mysigt faktiskt!
 
 
Får ju inte förglömma chokladen eller teet..härligt!
 
 

Är bjuden på två fester på lördag..dagens dilemma!
 
 
 
Dagens fråga är :
Får Polisen verkligen vinka in en och sedan låta en vänta i typ 20 min innan man får visa körkortet och blåsa?!?...de hade vinkat in 8 bilar innan mig...jag var dock den enda bilen med företagslogga på .
Jag hade gott om tid innan jag blev invinkad på en skitsidogata (som föresten bara leder in i kärnan av staden vilket betyder att det tar minst 10 min att ens komma ut från denna skitväg) och när jag väl åkte därifrån var jag mer än stressad och detta resulterade i att jag blev sen och sur.
 
Fick ingen riktig förklaring av polisen heller, men jag kan känna att vinka in 8 bilar och inte ha kapacitet att ta hand om dem direkt är ingen tummen upp direkt utan mera " Hur tänkte du nuuuu?"
Vansinnigt dåligt ställe att stå på med eftersom alla bilar de vinkade in blev tvungna att köra in ganska mycket i stadskärnan, och anledningen att man tar den vägen de vinkade in ifrån är för att undvika själva kärnan, men men polisen vägar äro outgrundliga!
 
 
 
 
 
 
 

Lagen om alltings jävlighet!

Publicerad 2012-09-11 22:30:22 i Allmänt,

Den senaste tiden har det , obehagligt ofta faktiskt, regnat på mig så fort jag placerat rumpan på cykelsadeln och idag var inget undantag!
 
Efter att det varit fint väder hela dagen, hopade sig molnen precis innan jag tog stegen utanför jobbets ytterdörr, och väl framme med vid min cykel öppnade sig himlen.
 
Vill även påpeka att det var inget härligt strilande skönt duggregn en skapligt varm septemberdag, nej då, det var ösregn a´la Allan liksom. Efter halva vägen insåg jag att jag uppenbarligen valt fel kläder...mitt vita linne med den gammalrosa cardiganen över var helt genomskinnligt och flashade min ljusblå/vita bh helt igenom, så jag bjöd på Miss Wet T-shirtshow dessutom...och till detta var jag förvillande lik Alice Cooper i ansiktet.
 
Är dock impad av mig själv, pga regnet orkade jag cykla heeeeela vägen hem och gick inte ens av i de snorhöga uppförsbackarna...kan ju tycka att jag borde varit halvdöd efter halva backen med tanke på att jag inte tränat nämnvärt på hela sommaren...men regnet piskade på mig fint.
 
 
Saknar Turkiet, saknar att gå på stranden vid denna tid och fortfarande kunna njuta på 27 grader som förra veckan!
 
 
 
Btw som lite pick-me-up fixade jag mina naglar ikväll ,och utan att bli vansinnig, fixade jag heeeeelt själv en skaplig fransk manikyr. Övning ger färdighet och nästa gång blir de kanske perfekta!!
 
 
Är inte fröke fett i hyn som de ser ut på bilden men de är väldigt nyligen insmorda av nya favoriten Bodyshops Mango bodybutter ( ja, jag är sen)
 
Nix, snart sova kanske?
 
 

Om

Min profilbild

Social, glad, ledsen, arg, knasig, positiv, negativ...jag är lite allt möjligt vid olika tillfällen, har en massa ups and downs..och är precis som vilken tjej som helst men ändå helt unik !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela