Tha Redhead

Me, myself and I, denna blogg handlar om mig..vad som får mig må bra, dåligt, bli arg..helt enkelt vad som får mig att ticka! Välkommen!

waaaaaaaaaalkers överallt alltså ;)

Publicerad 2013-04-30 00:09:33 i

Jaha, då slipper jag kanske zombiedrömmar ett tag...såg nyss klart sista avsnittet på säsong 3 av The Walking Dead.



Säsong fyra börjar i oktober...lååååångt kvar...gillar verkligen serien även om jag har haft drömmar om världens undergång, zombieattacker på buss, inlåst i källare med massa zombies utanför o enda maten är två för gamla burkar med bönor.
Inatt drömde jag att vi skulle ha filmkväll hos Linda som uppenbarligen bodde mitt inne i stan i typ en affärslokal....Linda fattade inget o skulle bara dra upp rullgardinen o kolla på zombiesarna....o vi andra bara neeeeeeej Linda. Ja för helt plötsligt en helt vanlig kväll har staden blivit infekterad av zombieviruset....bara sådär från ingenstans.
Jag o B blev inte förvånade utan bara halade fram två automatvapen ifrån min handväska (!?) ,sen gav han sig ut för att fixa mer vapen o hämta familj o vänner....jag var inte orolig alls utan bara "alltså han vet hur man beter sig i en sån här situation"....det som är värre är att han tog cykeln...vi hade ju faktiskt tagit ett glas vin till maten...så han cyklade ut i en stad fylld av zombies samtidigt som han sköt med vapnet o visslade en glad trudelutt....my,man - the actionhero ;)



Jaja kommer inte ihåg hur den slutade,men var inte rädd när jag vaknade med ett ryck, så det är väl framsteg iaf ;)





Nu dags att sussa, jobb imorn!

Lite bättre iaf..

Publicerad 2013-04-19 00:15:49 i

...psykiskt..behövde nog ett riktigt meltdown igår...axeln känns dessvärre sämre men peppar mig med att det bara är en jobbdag kvar denna vecka o sen ledigt i tre dagar och imorn kommer my man hem!!



Ledsen att det blivit en massa mobilbloggande de senaste dagarna....när jag bloggar genom appen syns inte de styckesindelningarna som jag faktiskt gör, men så fort man tryckt på publicera knappen sitter allt ihop som en smet :/
Så bästa sätt att avdela stycken är en bild.



Totalt random bild som inte har nåt med texten o göra ;) men se så duktig jag var ;)



Nu dags att sova, och jag hoppas verkligen att jag slipper få besök av zombies i drömmarnas värld inatt igen, tycker de verkar vara återkommande inslag i mina drömmar på senaste tiden...
Sussa sött vänner!

självömkan på topp

Publicerad 2013-04-17 23:58:49 i

Åh vad jag blir trött...trött på allt med mig; mig själv, min kropp, mitt psyke.

B ringer för att säga godnatt och mina tårkanaler öppnas till nån outtömlig flod.
Alltså de öppnades inte för att jag inte ville säga godnatt, utan för att bara när jag hörde hans röst kände jag hur fruktansvärt uppgiven jag är, vill ha honom hemma borra in mig i hans famn så han kan säga att allt kommer att bli bra, min axel kommer inte vara trasig jämt.
Nu kan han förstås säga det per telefon också..och ge mig uppmuntran, tips o råd men det är inte alls samma sak.


Min axel är alltså fortfarande problemet, har jobbat två dagar o i min axel känns det som 711. Är så frusterad, gör allt jag kan för avlasta den och jag hade knappt ont alls i slutet av göra veckan....men lika fan är den tillbaka....började som en molnande viskning för att nu urartat till ett, i vissa stunder, djävulsk avgrundsvrål!


Ska det vara såhär? Ska jag vara 30 och skörare än en 75åring?
Min kropp är bara trasig allt som oftast känns det som.
Kan inte heller bli sjukskriven, för det kommer inte inbringa nån lön, så ringa till läkaren igen känns i grund o botten onödigt (kanske nödvändigt dock men vad sjutton ska han göra...förklara det jag redan vet?)..och jag har planerat att söka utbildningen och det kan ju vara fint om jag tjänat ihop nån sorts utb.kassa :/ Känns som om jag är inklämd i ett hörn....måste jobba och borde vara hemma.
Äsch sitter mest o deppar ner mig o det som inte dödar härdar brukar man ju säga...så jag kanske helt enkelt får bita ihop.


Buhu vad jag klagar..så går det när man är på "detärmestsyndommigihelavärlden" humör.
Rent logiskt vet jag ju att det inte är så men det är bra lätt att tycka det när man ligger nedkrupen o ensam i sängen o väntar på att kunna sova...snaaaart är det fredag..o då slipper jag sova själv iaf i ett par nätter :)




Grattis lillskit!

Publicerad 2013-04-15 21:38:03 i

Idag fyller Melvin 1 år, detta år har gått crazy fort!!!

Jag o B.grattade honom igår dock:)
Men åkte dit idag o åt lite tårta o var social :)




Idag på dagen fick jag med syster o vi körde en ombesiktning på forden...den gick igenom även om besiktningssnubben måste trott att jag var komplett puckad..men hallå..svårt att veta allt om man aldrig besiktat en bil förr (därav hade jag syster med så jag inte skulle förvilla mig totalt eller göra bort mig totalt ;)




För övrigt har jag varit vansinnigt trött idag, somnade i soffan förut..och detta beror ju på nattens insomnia.
Somnade faktiskt inte om förrns 05.50...då sov jag i nån timme...vaknade o sen somnade jag om o vaknade runt 10.20.
Hoppas verkligen att jag kan sova inatt..blir ju jobb imorn igen...första gången på en månad...ska följa farbror doktors råd att inte ta ut mig helt.

Monster under sängen eller?!

Publicerad 2013-04-15 03:39:44 i

Klockan är typ halv fyra och jag kan inte sova...vaknade med ett ryck vid två och efter det har jag helt enkelt lyssnat på B's andhämtning och alla mystiska ljud från denna lägenhet.
Jag tror att jag måste påminna mig själv lite oftare att jag + skräck = dålig kombo.
Då har jag ändå inte tittat på nåt riktigt läskigt idag...några avsnitt av The Walking Dead, men tycker ju inte att zombies är så scary ens..



Min hjärna är uppenbarligen bra på att spela mig spratt, för hittills har jag fått för mig att någon är i garderoben, under sängen, i badrummet, i köket, utanför ytterdörren och på balkongen.
Har velat väcka B minst sjuttio ggr men väljer att vara snäll fru och låta honom sova, han ska ju ändå snart upp....och som mitt "stöd" i kampen mot de "faaaaaarliga" ljuden har jag tänt sänglampan...för vi vet ju alla att monster försvinner om man tänder lampan eller?!
Sjukt ologiskt egentligen...


Om man skulle försöka sova en liten stund till....tvångsgosa in mig i B's armar kanske :)

".....girls like cars and money"

Publicerad 2013-04-09 01:05:15 i Just Nu!,

Började sakna B så fort han satt sig i bilen och brummat iväg och jag antar att det var därför jag inte kunde somna om och jag antar även att det är därför jag inte ligger i sängen och försöker sova än, trött vet jag att jag är.
 
Gick ju som sagt upp runt 07 och njöt faktiskt lite av att se solen gå upp, låg jag kvar i sängen och bara tittade upp på himlen och solen kändes det faktiskt som om det var sommar.
 
Har börjat käka frulle i köket numera istället för att sitta framför tv, känns som jag får mer kvalitetstid med mig själv om ni fattar vad jag menar.
 
 
När solen började stiga, precis efter att B åkt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag dessutom tvättat 4 lass, putsat alla fönster (långsamt i min egen takt och det tog halva dagen för mig att inte slita ut axeln och ändå har jag lite ont nu iaf), diskat, badat fotbad och fixat o filat fossingarna, duschat, legat i soffan o bara läst, suttit på balkongen o njutit av solen, pratat med B ett flertal ggr, lagat mat, målat naglarna, tittat på film...har haft Channing Tatumkväll insåg jag nyss, för jag har tittat på Dear John och nu är The Vow på...har dock fixat med bilder och bloggat under tiden.
Händelserik dag...och jag borde kunna somna utan problem...men första natten utan B är alltid jobbigast så ensamt i sängen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är filmen slut så nu ska jag krypa ner och hoppas kunna somna om en stund :-)

Goooood morning!!

Publicerad 2013-04-08 07:04:33 i




God morgon världen, ser ut att bli en bra dag!
Så nu ska jag lämna sängen , hänga upp tvätt o plocka ur diskmaskinen o sen äta frukost.
Kunde inte somna efter att B åkte vid 05.30...så jag har roat mig med att läsa dagens tidning o bok :)

Det bittra slutet

Publicerad 2013-04-06 11:48:00 i Hockey, Små glädjeämnen,

 
Igår hände det som inte fick hända....LHC FÖRLORADE!
De skulle ju inte förlora, de FICK inte förlora den här matchen :-(
 
Så jag var lite bitter igår kväll faktiskt men o andra sidan kom ju B hem igår..och då var lyckan total.
Helt sjukt hur lycklig man kan bli ,efter bara fyra dagar ifrån varandra ,när man ses igen!
Kastade mig över B som ett svultet djur när han kom innanför dörren.
 
På dagen hade jag fixat en surprise till B
 
 
 
 
 
 
Jag gjorde alltså smörgåstårtor för första gången i mitt liv...och B blev jätteexhalterad..och sa att räktårtan var det godaste han nånsin ätit, den kn***ade i mun var visst uttrycket ;-)
 
 
Resterande av kvällen ägnade vi åt varandra och sen hamnade vi hos Angelica, grannen, en sväng.
Hennes karl var iväg och det var lite svårt för henne att gå ut med hunden och passa den sovande dottern samtidigt, så B tog en tur med Zeke och jag o A satt och snackade skit och drack lite vin en stund.
 
 
 

Påsken i bilder

Publicerad 2013-04-05 23:46:00 i Familj, Hockey, Små glädjeämnen,

Skärtorsdagen
 

Det blev en spontanhockey och spelkväll hos Veronica & Andreas och självklart hade jag med mig en påskpresent :-)
Hade iaf väldigt trevligt som vanligt!!!
 
 
 
 
 
 
LHC VAAAAAAAANN på SD!
 
 
 
Långfredagen
 

Långfredagen firades hos mamma o pappa med Jönssons.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en underbar dag med världens bästa familj, med världens godaste mat!!
 
 
Påskafton

Vi var bjudna på påsklunch hos AnnLo, Cecka och Wilma..tråkigt nog glömde jag kameran i bilen så det blev bara lite mobilbilder tagna.
Men dagen var jättetrevlig med sjukt god mat!!!
 
 
 
Eftermiddagen spenderades hemma , då jag o B tittade på hockey..som tyvärr LHC förlorade :(
 
Kvällen var det tjej & vinkväll hos Sofie...och det var mkt trevligt och som alltid när hon o jag ses, var det mysbyxor på, en BiB slut, lite gråt, massa allvar, himlans mkt skratt..
 
 
 
 
 
Påskdagen
 

Började väldigt bakis  och till kvällen var det påskmiddag hos svärmor
Mkt gott och trevligt!!!
 
I mitt bakistillstånd glömde jag kameran igen.
 
 
 
bakisvattenglaset, största jag kunde hitta i skåpen...
 
 
 
 
Annandag påsk
 
Firades hos mormor och då kom jag ihåg kameran iaf
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var som vanligt mkt god mat och fika!!
 
 
 
 
 
 

Bättring utlovas

Publicerad 2013-04-04 23:54:56 i Film, Fotografi, Små glädjeämnen,

Ja, jag vet jag har varit dålig på att uppdatera och jag har inte ens en ursäkt, är fortfarande sjukskriven och borde haft all tid i världen och lägga på bloggen men det har jag inte gjort.
Påskhelgen var fullspäckad och då hade jag verkligen ingen tid alls, fyra påskmiddagar på fyra dagar...
 
 
Har precis spenderat en bra stund att lägga över bilderna från kameran, men har inte orkat med bilderna från mobilen, så bildinlägg kommer vid ett senare tillfälle, har ni tur kommer det redan imorn på dagen;-)
 
Jag har hållt på att sortera ut bilder från dagens fotostund, bilder som kanske ska fixas lite med ljus och dylikt, samtidigt som jag tagit avbrott för att gråta ögonen ur mig till The Notebook, och just nu har jag The Lucky one på i bakgrunden.
Häromkvällen såg jag The Last Song...
Bara älskar Nicholas Sparks filmatiseringar, man får gråta lite och bli rörd över kärleken..vackra filmer är det iaf och det spelar ingen roll hur många ggr jag ser dem, och då menar jag speciellt The Notebook...bästa filmen någonsin.
Och såna här filmer tittar jag bara på när B inte är hemma, han uppskattar dem inte lika mkt av någon konstig anledning...nästa vecka blir det Dear John och även andra fina kärleksdramor (säger man verkligen så?!) som typ The Vow, P.s I Love u...väldigt vackra filmer de med :-D
 
 
 
Idag har jag iaf varit ute och fotat med Agnetha, det var riktigt kul som vanligt, men har fortfarande svårt att finna ljuset så det blir perfekta bilder, men det tar sig...och jag påstår mig ju inte vara en utbildad fotograf utan jag tycker bara att det är kul att fota!
 
Spenderade två timmar ute i Svartåfors innan vi åkte mot stan igen, hämtade ett recept hos mamma o sen inhandlade ingredienserna.
Tror allt som allt att vi "hängde" mellan 11-18...så det var en rolig dag !
 
 
 
 
 
 
 
 
Helt oredigerade och roooooliga bilder, man måste skratta lite när man fotar också ;-)
De andra vill jag kolla över lite innan jag lägger upp dem ;-)
 

Om

Min profilbild

Social, glad, ledsen, arg, knasig, positiv, negativ...jag är lite allt möjligt vid olika tillfällen, har en massa ups and downs..och är precis som vilken tjej som helst men ändå helt unik !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela